Вежди Рашидов: Всяка крачка на настоящите управляващи е гаф

1
Не ги ли притеснява, че хората ще излязат отново и ще ги изметат?
Не ги ли притеснява, че хората ще излязат отново и ще ги изметат?

Според скулптора докато политиците се мъчат за власт и за министерства - хората страдат

"Скандално е, че на фона на текущата криза политиците се занимават с осребряване на политическото си присъствие, защото целият този пазарлък е за пари". Това заяви в студиото на „Денят на живо” по NOVA News скулпторът Вежди Рашидов, коментирайки избухналия скандал, при който заради останали включени микрофони в залата, закритото заседание на ПГ на „Демократична България” стана публично достояние.

“Чух за поредния скандал. Проблемът не е в скандала, че го има. Той е като дъвка за медиите, за да могат да работят. Но скандала е, че на фона на глада на българския народ и трудната, тежка зима, която идва – на липсата на отопление, на горива, на енергия – да се занимаваш с осребряване на политическото ти присъствие, защото целият този пазарлък е за пари – това е скандала. Че се мъчат за власт и за министерства, когато кризата върлува и хората страдат. Тя простотията няма край. Наистина падението е толкова ниско”, посочи той.

По думите му ГЕРБ не би се наело в такава ситуация – доведена държавата до просешка тояга – да управлява. „Тази отговорност трябва да се носи”, подчерта той.

„Всяка крачка на настоящите управляващи е гаф. Всяка крачка е беззаконие. Не ги ли е срам от всичко това, което се случва? Това, което хората чуват? Не ги ли притеснява, че хората ще излязат отново и ще ги изметат? Те доказаха, че от улицата правителство не може да се направи. Политиката е много отговорно нещо. В политиката трябва да си подготвен човек”, категоричен е Рашидов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Мунчо
    Това го казва мултакът и приятел на Тиквомир!
  • 1
    1
    Vryh
    Кой доведе държавата до просешка тояга? Тези управляващи са от шест месеца,а дванадесет и повече години, кой лапа,кради и лъже? Да отгворност трябва да се носи и то отГЕРБ и не само на думи,а реално с присъди!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари