Рамадан Аталай: Има сигнали за вразумяване на политиците

0
Голямата политика е здравият разум, подчертава депутатът от ДПС
Голямата политика е здравият разум, подчертава депутатът от ДПС Снимка: БГНЕС

Голямата политика е здравият разум, подчертава депутатът от ДПС

"От вчера се подават сигнали за вразумяване на политиците и виждам, че вече лидерите на първата и втората политическа формации в парламента имат желание да се срещнат, дано да направят всичко възможно да се направи онова правителство, което е необходимо да изкара България от тези кризи." Това заяви в студиото на "Говори сега" по БНТ депутатът от ДПС Рамадан Аталай.

"Не е времето да казваме кой и по какъв начин ни вкара в тези кризи, защото темата ще бъде много дълга. Още от самото начало беше подходено много неправилно чрез създаване на контактни групи, на клакьори, които да седнат да водят разговори, вместо големите политици. Защото голямата политика е здравият разум. А здравият разум, когато е прикрепен към дела, това вече е управлението на една държава", заяви Рамадан Аталай - депутат от ДПС.

По думите му, ако имаме големи политици би трябвало те да се включат в голямата политика и да бъдат така разумни да направят всичко възможно да имаме правителство. Когато бяхме на изборите всички ни изпратиха в парламента с ясна цел и идея, защо няма голяма разлика в програмите на политическите формации, добави Рамадан Аталай.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    русенец
    Какво искаш да кажеш, Рамадане? Че старите курви вече не са курви ли?:)
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари