Ожесточени боеве за Лисичанск

1
Последният град под контрола на Киев в украинската Луганска област
Последният град под контрола на Киев в украинската Луганска област Видео: NOVA

Противоречиви информации за боевете в Лисичанск - последният град под контрола на Киев в украинската Луганска област.

Проруските сепаратисти обявиха, че техните сили, подкрепяни от руската армия, са обкръжили напълно Лисичанск, предава NOVA. Украинската армия отрече тази информация, но призна, че около града се водят тежки боеве.

Чеченският лидер Рамзан Кадиров се похвали, че Лисичанск е под пълния контрол на сепаратистите и руската армия. Украйна обвини междувременно руските сили, че са обстрелвали с фосфорни бомби Змийския остров в Черно море.

Ден по-рано руската армия каза, че се е изтеглила от този стратегически остров "в знак на добра воля". А Съединените щати обявиха, че изпращат на Украйна нова военна помощ на стойност 820 млн. долара, която включва ракетни системи земя-въздух и радари за контраартилерия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    1
    селянин
    ава бой ваааааааааа. бой на тез фашисти.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари