Володимир Зеленски: Украйна ще отвърне на всички руски атаки

0
Думите на украинския президент идват на фона на нови руски атаки с дронове и ракети край Киев и в Запорожие
Думите на украинския президент идват на фона на нови руски атаки с дронове и ракети край Киев и в Запорожие Снимка: Фейсбук

Думите на украинския президент идват на фона на нови руски атаки с дронове и ракети край Киев и в Запорожие

Украйна ще отвърне на всички атаки на Русия, заяви във вечерното си обръщение украинският президент Володимир Зеленски, предава NOVA. Думите му идват на фона на нови руски атаки с дронове и ракети край Киев и в Запорожие. По-рано Зеленски посети фронтовата линия край град Бахмут и се срещна с украински военни.

Продължаващите вече месеци боеве за града в Донецка област се определят като най-ожесточените в Европа след Втората световна война. Твърдата съпротива на украинците накара британското военно разузнаване да обяви, че атаката на Русия срещу Бахмут може да се изчерпва.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    6
    До 1
    Ти още ли си в ефира бе марксист !
  • -3
    5
    До 2
    Акото цапало гащи и миришело! Ако баба ти имаше топки щеше да и викаш дядо! Разбра ме сега нали? Някъде в някоя анимация може би усрайна щеше ама мооже би….
  • 3
    4
    десо
    умрял от гъдел и тоя откачалник жалко за избитите невини хора и разрушени домове заради слугинажа към Америка
  • 2
    3
    а дано
    ама надали! първо джавелини и nlaw щяха да обърнат войната, сетне хаймарси, сетне ...., сетне ..., сега леопарди и пейтриъти, после кое?!? май някои ще стягат мешките да обръщат войната?!? май натам ни водят,а?!?
  • 6
    2
    До 1
    Ако Украйна имаше необходимото и оръжие,Зеленски щеше да говори сега на Червения площад..
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари