Руско настъпление към украинския град Авдеевка

3
Боевете не стихват вече пети ден
Боевете не стихват вече пети ден Видео: NOVA

Боевете не стихват вече пети ден

Ожесточени боеве се водят вече пет дни край източния украински град Авдеевка. Според властите в Киев руският обстрел е толкова силен, че екипите на спешна помощ не успяват да извадят загиналите от разрушените сгради, предава NOVA. Генералният щаб на украинските въоръжени сили съобщи, че са отблъснати 15 руски атаки в Донецка област.

В Авдеевка, където преди войната живееха около 30 хиляди души, сега са останали около 1600. През последната седмица Москва разполага допълнителни сили, за да обкръжи стратегически важния град в източната част на Донецка област, разположен на север от контролирания Донецк.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    7
    Моето име
    Мдаа, обичайните зподозрени, с обичайните лафове....Е, то края на конфликта се вижда вече. Все още имате време да промените залозите. Напролет ми се чини, че ще бъде късно...Мое мнение разбира се.
  • 0
    6
    daskal
    До 4 - Ако новият ти световен ред изглежда устроен като руското общество - да ти пикая на реда! А ти ако искаш иди там. Има достатъчно място и огромен избор.
  • -4
    5
    Bonkerz
    Информирайте се малко, руснаците мрат като мухи, вече загиват по 1000 души на ден и всеки ден губят по 20 танка край тоя град, а са напреднали с има-няма 200 метра за 3 дни. Нета е пълен с видеа на унищожени руски колони и машини. За 1 година превзеха само Бахмут, да видим колко време ще обсаждат Авдеевка...
  • 1
    4
    ...
    Хайде братлета ! Разкъсвайте тази нацистка кочина и да започваме да празнуваме новия световен ред без фашисти и американски подлоги
  • -3
    3
    forza russia
    forza russia
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари