Три жилищни блока в "Здравец Изток" остават без вода в понеделник

1
Спирането на водата ще е в часовете между  8:00 до 17:00
Спирането на водата ще е в часовете между 8:00 до 17:00

Това съобщиха от Община Русе

На 27.06.2022 г. от 8:00 до 17:00 ч., поради реконструкция на ВиК мрежа в ЦГЧ, гр. Русе, по бул. „Липник“ между кръстовищата с ул. “Будапеща“ и улица без изход срещу ул. „Иван Ведър“, ще бъде нарушено нормалното водоподаване на живущите в блокове „Мануш войвода“, „Индже войвода“ и „Чавдар войвода“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    тоди
    За 45г не са спирали водата толкова, колкото сега за няма и месец.... Абе вие кретени ли сте наистина?!! За какъв чеп изобщо подменихте този участък, сега сигурно постоянно ще сме в аварии, като гледам как се работи "качествено" чак се плаша!!
  • 8
    1
    Русенец
    Вие от ВИК ненормални ли сте? Колко пъти ще спирате водата на тези блокове? Един ден без предупреждение та до 02:00 часа на другия ден, втори път пак цял ден нямахме вода, и сега пак. Защо плащаме най-скъпата цена на водата? И докога ще продължават вашите безумия по улиците ни? Градът ни на нищо не прилича!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари