Пропадане в Парка на младежта

6
До пропадането има шахта на ВиК и се чува шум на силен теч на вода
До пропадането има шахта на ВиК и се чува шум на силен теч на вода Снимка: Пресиян Атанасов

До пропадането има шахта на ВиК и се чува шум на силен теч на вода

Жители на Русе сигнализираха за пропадане на асфалтовата настилка в Парка на младежта, точно до Розариума.

Пресиян Атанасов е споделил снимки на проблема в групата "Сигнали към Община Русе" във Facebook.

"Искам да съобщя за пропадане на пътя точно до Розариума", пише г-н Атанасов.

Любомир Керимов, модератор на групата, е забелязал, че в близост до пропадането има шахта на ВиК и се чува шум на силен теч на вода. Незабавно е подаден сигнал до Държавното дружество ВиК - Русе за обезопасяване на мястото и решаване на проблема.

Това е поредният случай, при който ясно се вижда какво е "качеството" на извършените ремонти след усвояването на милиони левове.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    22
    Гражданин
    И тия братя дет копаят един път ми викат че ако го направят кът хората после в бъдеще нямали да имат кво да работят
  • 15
    21
    Страхил
    Това е правено от Иван Павлов КРИС ГРУП, сега е момента да се провери колко е дебела настилката, колко подложен камък има и да се направи пълна проверка на алеите. Ще видите колко много е спестени.
  • 12
    20
    Не е льоса виновен
    а некадърността на ремонта. Когато ремонта е некадърен се получава теч на вода която измива почвата и се прави нещо като пещера, която в един момент може да пропадне. Та при всички положения при проблем е виновна човешката намеса, и най-вече некадърната човешка намеса. Тоя т.пунгер гдето приказва, че льоса е виновен не е прав.
  • 9
    19
    да де, кой да чете
    „До пропадането има шахта на ВиК и се чува шум на силен теч на вода“
  • 11
    18
    Очевидно дърт
    Льоса, сам по себе си не е "сатана". Има си недостатъците, но и предимствата при земетръс /примерно/. И понеже съм участвал в една експертна група и съм запознат в детайли с казуса "бл.Русия", то си има протокол /който аз пазя в архивите си/ съставен и подписан с имена. ВиК -Русе правят някакъв авариен ремонт и затапват с чеп /!!!/, дървен чеп едно разклонение на около 10 метра източно от блока. Във времето чепа изгнива и в продължение на месеци, а вероятно и години водата просмуква в льоса. Фирма „Гео-Чонов” извади кал от 17 метра дълбочина при сондажа. С ЖП-Гарата казуса е почти идентичен, просто е построена на водосборище в ниското. Та, льоса си е великолепна основа при правилно планиране и експлоатация.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари