Андрей Слабаков: Аз съм гражданин, който се занимава с политика, аз не съм политик

1
В ЕП работа вършат интелигентните хора, които не се поддават на манипулации, каза евродепутатът
В ЕП работа вършат интелигентните хора, които не се поддават на манипулации, каза евродепутатът Видео: NOVA

В ЕП работа вършат интелигентните хора, които не се поддават на манипулации, каза евродепутатът

Аз съм гражданин, който се занимава с политика, аз не съм политик. Политикът е устроен по странен начин. Той първо мисли за собствената си политическа партия, после за политическата си група и ако остане време мисли за хората. А за кариерата си още в началото. При мен е обратно. Това каза евродепутатът и водач на листа от ВМРО Андрей Слабаков в „На фокус” по NOVA.

По негови думи тези работата в ЕП се върши от интелигентните хора, които не се поддават на манипулации. „Аз съм от най-готината група – на консерваторите. В други групи, ако не гласуваш както ти кажат, ще те изключат от групата. Ако нещо не работи за България, аз мога да гласувам срещу собствената си група”, посочи Слабаков.

Той бе категоричен, че е необходимо избирателите да имат образователен ценз.

По темата за отношенията между България и Северна Македония Слабаков каза, че политиката на съседката ни е антибългарска. „Случва се нещо притеснително и то е, че Еманюел Макрон е гарант, затова че отношенията ни ще бъдат прекрасни и всичко ще бъде изпълнено. Макрон не може да бъде гарант за нищо. Той беше гарант за Минските споразумения и имаме вече война между Украйна и Русия”, каза Слабаков.

Според политикът „липсата на авторитети и лидери в Европейския съюз е кошмар”.

Хората си представят, че един евродепутат отива в Брюксел и не прави нищо 5 години, посочи Слабаков. Той обясни, че заплатата на един евродепутат е около 7800 евро.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    4
    До 3-ти
    Заплатата и парите които се отпускат на евродепутат отиват към 25 000 € на месец със представителни и за офис,секретар.За участие в комисии разни,инфо няма за сега.Отделно се заплащат билети самолетни за иди си ела си и конандировъчни,нощувки,режиини. Само където не разбрах всички наши евродепутати досега,какво направиха за България и българските граждани освен че се кръстят да има по малко осъдителни дела срещу България в Страсбург или Хага.Миглена Кунева Пръмова успя да измоли да има предпазители на газовите запалки и да съдейства успешно за спиране блоковете на АЕЦ КОЗЛОДУЙ.Няма държава със изключена АЕЦ преди излизане на експлоатационният срок на реакторите както и няма държава с петролна рафинерия работеща на загуба и продадена без пари с опростени дългове за стотици милиони.Няма такава държава и политици.Нито в Македония,Сърбия,Гърция,Турция,Албания,Румъния,Хърватия,Чехия,Полша,Молдова...никъде..няма и няма.Че и то Qз сладур.
  • 8
    3
    Справедливо ли е?
    "... заплатата на един евродепутат е около 7800 евро." - заплатата на един български работник е около 780 лева.
  • 14
    2
    alooooo
    Тоя пак изпълзя, след 4 години яка хранилка.Сега пак ще му гледаме противната мутра да ни обяснява колко много е направил и как трябва отново да пратим на голямата заплата. Аман от идиоти
  • 14
    1
    Naме
    Ама беше на хранилка(и то каква !)в политиката.Лицемер и некадърник.Разкарай се от медиите.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари