Русенски дрон ще снима на национален пленер по фотография

1
Тази година всички кадри ще бъдат заснети с дронове
Тази година всички кадри ще бъдат заснети с дронове Снимка: Явор Милчев

Тази година всички кадри ще бъдат заснети с дронове

Националният пленер по фотография „Шумен – познат и непознат“ ще се проведе от 28 до 30 юни. Идеята е чрез снимките, направени от въздуха, Шумен и природните забележителности в района да бъдат показани от различна гледна точка.

Откриването е във вторник, 28 юни, от 11.00 ч., в двора на Ганушевата къща на ул. „Цар Освободител“ №152.

В пленера ще участват шестима фотографи – Борис Колев и Хасан Юзеир от Шумен, Владимир Йорданов от Велики Преслав, Велико Колев от Варна, Явор Милчев от Русе и Цветан Четъшки от Стара Загора.

След приключване на фотографския пленер най-добрите снимки ще бъдат показани в изложба, като денят, мястото и часът ще бъдат допълнително уточнени.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    1
    Галюн таймс
    Явор МИЧЕВ...не "Милчев"... ;-)
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари