Завръща ли се Делян Пеевски на политическата сцена

0
Полина Паунова: Г-н Пеевски успява да се разходи само там, където някой е доведен срещу сандвич
Полина Паунова: Г-н Пеевски успява да се разходи само там, където някой е доведен срещу сандвич

Коментар на Любомир Стефанов и Полина Паунова

“Мисля, че по-голяма услуга на обществото в България г-н Пеевски не е правил. Появата му (на протестите в сряда) мобилизира този вот. Ако някой е имал съмнение дали правителството се е справило, или не и дали влиза в договорки, или не - вече няма съмнения, поне по тази линия”. Това каза журналистът Полина Паунова в студиото на "Здравей, България" по NOVA в коментар за вота на недоверие, протестите и политическото бъдеще на кабинет номер 100.

“Г-н Пеевски успява да се разходи само там, където някой е доведен срещу сандвич. Когато един политик спре да ходи свободно по улиците, тогава има много голям проблем как се договаряш с тези хора”, допълни още тя.

Коментаторите обсъдиха и темата за следващите ходове на "Продължаваме Промяната" и опозицията след падането на кабинета.

“Гротескно е да броим колко депутати стигат или не стигат”, смята политологът Любомир Стефанов.

А според Паунова в България няма осъзнат отказ от власт, затова винаги ще липсват депутати на управляващото мнозинство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    3
    Абе, свиня...
    Свинята Пеевски пак станал шопар, видно от вчерашните кадри. Явно в Дубай е бил на вазелин където трябва.
  • -4
    2
    до 1
    Карай си таксито, не те бива за АНАЛизатор.:)
  • 6
    1
    daskal
    Появата на Пеевски наистина е сигнал, че момчетата от бившето вече правителство са напипали правилната посока. Хайде, за докараните на площада лумпени разбирам, но как си обясняват хората от ДПС идентификацията на лидера и партията си с този отвратителен гьотверен. Имам предвид обикновените честни и работливи българи от турски произход. Как?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари