Водолеи, не приемайте нещата твърде “надълбоко”

0
Водолеи, не приемайте нещата твърде “надълбоко”

Овен (21 март - 20 април)

Денят на Съединението, в който най-малкото може да се замислите, че свободата, която имате сега се дължи и на този момент. Ден да бъдете част от екип, да работите не по собствените си правила, а по тези на общността.

Телец (21 април - 21 май)

Казват Съединението прави силата и това е вярно. Важно е преди този момент да сте готови да споделите част от себе си и своите ценности. Ден, в който трябва да оцените нещата по крайния резултат или по целта, която преследват.

Близнаци (22 май - 21 юни)

През погледа на днешния ден Съединението изглежда далечно и някак ... сигурно, а някога не е било такова. Има дни, като днешния, които ни карат да си спомним, за да не забравяме на какво дължим възторга и свободата си, която толкова безмилостно пилеем. Дни за размисъл и за почит. Да го направим, за да имаме утре!

Рак (22 юни - 23 юли)

Понякога забравяме символите, празниците и маркерите на времето, улисани в своите си ежедневни неща. Позволете с днес да съедините в себе си миналото и бъдещето и ще получите онзи миг, който е единствен и неповторим. Ден за навлизане навътре.

Лъв (24 юли - 23 август)

Днес е ден, в който можете да усетите истинското значение на думата Съединение, защото тя не значи сливане, а има много по-друг смисъл. Това е и вашето отношение към света, погледнат през очите на другия и носещ силата на едно велико минало.

Дева (24 август - 23 септември)

Позволете си вместо да роптаете, да откриете смисъл в празника. Празник значи да се освободим от старите си представи и ежедневните разправии, да изпразним ума си от безбройните мисли и да го изпълним с радост и благодарност. Радост и благодарност към всички онези, заради които ни има.

Везни (24 септември - 23 октомври)

Ден за радост и любов и сякаш името му ви свързва още повече с тези енергии. Радвайте се заради всички онези, заради които България е цяла след грубото й раздробяване. Има защо да се гордеете, че сте българи.

Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

Днес е един хубав ден, освен че е прекрасен празник. Струва си да отдадете малко почит на хората осъществили този лелеян идеал за България. Защо не почетете малко история, ще ви хареса. Днес любознателността ви няма да се окаже празно любопитство.

Стрелец (23 ноември - 21 декември)

Във всичко, с което се захванете ще внесете творчески огън, но май ви трябва искрица от приятелите, за да го запалите. Днес е ден за срещи и многообещаващи раздели. Бъдете с приятелите си и ще се няма да ви пука за дреболиите от ежедневието

Козирог (22 декември - 20 януари)

Специален ден, денят на Българското Съединение. Момент да си дадете сметка какви са вашите ценности, какво общо имате те със съединението, накъде ви водят. Всъщност е ден на изобилието, открийте го навсякъде около себе си.

Водолей (21 януари - 19 февруари)

Доста динамичен ден. Най-важно е да не подминавате мнението на хората около вас, дори да не сте съгласни с него. Не приемайте нещата твърде “надълбоко”. Пък и днес е денят на Съединението и нали знаете, че то прави силата, бъдете силни.

Риби (20 февруари - 20 март)

Малко странно и отнесено ще се чувствате днес, но пък е подходящ момент да усетите цялостта на онова, което е било, което е и което ще бъде. Ден - празник, време за подсещане, за изпразване на думите от фалшивото им съдържание.

Източник: Astrohoroscope.info
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари