Дневен Хороскоп за 02 Февруари 2015

0
Дневен Хороскоп за 02 Февруари 2015
Дневен Хороскоп за 02 Февруари 2015

Овен

Няма да постигнете целта си на вашето работно място, ако решите да наложите мнението си с инат. Не рискувайте и не спорете с колегите си. Работете, без да отвличате вниманието си. Имате възможност да разгърнете отлична съвместна дейност с деловите си партньори, особено ако развивате собствен бизнес.

Телец

Настроението ви е променливо. Не сте изяснили целите си за деня и вините околните. Деловите срещи няма да са успешни. Не ви съветвам да пътувате, защото сте разсеяни и нервни. Промените, наложени от началниците ви, изобщо няма да ви харесат. Стабилизирайте постигнатото на работното си място.

Близнаци

Очакват ви нови и интересни запознанства, които ще ви донесат полза в деловите отношения и днес и през следващите месеци. Трудностите са преодолими. Вървете уверено към целта си. Съобразете се съвета ми да не сте прибързани и да не прекалявате с изискванията към хората около вас. Не пътувайте!

Рак

Не предприемайте нови занимания в днешния ден. Трудностите са породени от чужди грешки, с които ще се справите, ако проявите търпение и се заемете с работата си, но помогнете и на вашите колеги. Избягвайте предложения за съмнителни инвестиции. Внимавайте, защото някои ваши действия и думи могат да се обърнат срещу вас.

Лъв

Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби. Постоянно ще ви следват трудности и неприятни срещи, които няма как да избегнете. Задачите ви затрудняват. Не се поддавайте на изкушението да предприемете промени. За да си гарантирате професионалния успех, трябва да сте упорити.

Дева

Отложете изпълнението на всички важни задачи в този ден. Грешките на вашето работно място са породени от вашата доверчивост. Разочарованието няма да закъснее, ако не осъзнаете ставащото и не се предпазите. Възниква необходимостта да оцените реално възможностите си. Не се колебайте да признаете грешките си.

Везни

Очакват ви положителни промени, свързани с материалното ви положение. Осъществяването на съвместни проекти ще ви донесе печалби. Неочаквано ще блеснете с неподозирани таланти. Не се захващайте с рисковани начинания и не се впускайте в авантюри, само защото някой гали егото ви с грандиозни обещания.

Скорпион

Причината за усложнените отношения с вашите колеги и партньори е породена от проблеми на работното място, които упорито отказвахте да разрешите. Затова ще се наложи да ги отстраните през първата половина на деня. Срещите ви са неуспешни, а задачите си изпълнявате с много усилия и загуба на време. Контролирайте емоцията.

Стрелец

Очакват ви големи промени. Включете се в работата на вашите колеги и изявете възможностите си. Не избързвайте, ако имате да поставите началото на нови задачи следобед, а ги обмислете отново. Вашите планове могат да се реализират само при условие, че сте готови за сериозна и упорита работа.

Козирог

Предстоят ви неочаквани трудности, които не ви позволяват да работите активно през този ден. По-добре е да не надскачате възможностите си и да си наложите спокойствие, каквото и да става около вас. Грешките на работното ви място ще доведат до разочарование. Преценете докъде се простират възможностите ви.

Водолей

Отложете планираните делови срещи, защото няма да са успешни в този ден. Задълженията на работното ви място изискват да се усамотите, да избягвате контактите и да се заемете със задачите си. Очакват ви промени в материално отношение. Дейността в нови съвместни проекти ще ви донесе добри печалби.

Риби

Въпреки успехите на работното ви място, не бъдете прекалено самоуверени в днешния ден. Преценката на направените предложения за съвместен бизнес ще ви предпази от загуби. Успехът е с всички, които работят в сферата на търговията. Предложения за работа в съдружие ще ви донесе неочаквано бързо добри приходи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари