Хороскоп за 22 Януари 2015

0
Дневен хороскоп за 22 Януари 2015
Дневен хороскоп за 22 Януари 2015

Овен

Ще ви предложат пътуване, което е добре да приемете. Ще ви донесе признание и ще ви накара да се отпуснете заради промяната на обстановката. Проведете отложените делови срещи и разговори. Подгответе за подпис документите свързани с финансовите институции. Ако имате своя фирма, прегледайте счетоводните си документи.

Телец

Предстои ви печелившо пътуване, което не трябва да отказвате, дори и с цената на по-голямо натоварване на работното място през новата седмица. Не се преуморявайте. Намерете начин да се извините, ако сте засегнали ваш колега. Очаквайте информация за приходи, които ще ви позволят по-често да си почивате и да пътувате в края на всяка седмица.

Близнаци

Не ви съветвам да провеждате делови разговори. Ще сте разсеяни заради лични проблеми, които трябва да разрешите до обед. Съдбата ви подлага отново на изпитание, защото за пореден път само изисквате, а не давате нищо от себе си. Постарайте се да не критикувате, за да защитите себе си. Нападателното поведение ви вреди.

Рак

Очаквайте финансови проблеми, ако допуснете ненужни разходи. Бъдете внимателни, за да не допуснете сериозни загуби, които трудно ще възстановите. Внимавайте при работа с банкови и финансови документи, ако се налага да ги подготвите днес. Обърнете внимане на деловите предложения и, ако имате възможност, извлечете максимална полза от тях.

Лъв

Не провеждайте делови разговори и не преглеждайте финансови документи. Възможно е заради невнимание да допуснете грешки, за които ще се наложи да плащате с цената на финансови загуби. Днес сте натоварени с професионални задължения, които не ви допадат и сте доста изнервени. Не бива да пътувате.

Дева

Проявете сериозно отношение към работата си. Необмислените решения и импулсивните постъпки, на които сте способни в този ден, ще доведат до неочаквани резултати. Очаквате да стане чудо, работата да бъде завършена с помощта на вълшебство, а вие да жънете резултатите, но ще се провалите.

Везни

Подвластни сте на емоцията. Пътуване ще попълни банковата ви сметка. Денят е добър за обсъждане на договори и сделки, но не и за тяхното подписване. Използвайте благоприятното положение на звездите, за да реализирате деловите си идеи.

Скорпион

Денят ви обещава промени, които е добре да обмислите още веднъж и да споделите с колегите си. Пътуванията са успешни. Прецизирайте нови договори и подгответе за подпис вече подготвените. Не се притеснявайте за финансите си, защото в момента имате начин да подобрите материалното си състояние.

Стрелец

Днес ви очакват нови разочарования, защото сте си позволили да се усъмните във възможностите си. В състояние сте да осъществите бляскаво новите си делови идеи. Професионалните ви задължения изискват да се заемете работата си незабавно. Не пътувайте!

Козирог

Преди обед ще се наложи да провеждате неприятни разговори. Посочете тактично грешките на колегите си, заради които не сте се справили с отдавна започната работа. Не проявявайте агресия, дори и да ви опонират. Със спокойствие ще постигнете целта си. Изслушайте търпеливо всички мнения и кажете своето.

Водолей

От сутринта сте изпълнени с желание за работа, но трудности ще ви попречат да завършите докрай започнатото. Важното е да не се ядосвате. Не провеждайте важни разговори и не се захващате с разрешаване на лични проблеми. Възможно е подобряване на финансовото състояние, ако сте гъвкави и предвидливи.

Риби

Денят е ви поднася промени, шанс за пътувания и поставя основата на бъдещи приятни изживявания. Подгответе договорите за подпис и при нужда организирайте обяд проведете деловите си разговори. Служебно пътуване ще се отрази добре на финансовото ви състояние. Завършете всичко започнато в рамките на работния ден, за да не пропуснете сроковете, които са ви поставили.

Източник: Dunavmost.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари