Дневен Хороскоп за 25 Февруари 2015

0
Дневен Хороскоп за 25 Февруари 2015
Дневен Хороскоп за 25 Февруари 2015

Овен

До обяд настроението ви ще е доста променливо и е по-добре да не бързате с решенията, защото определено ще сбъркате. След обед бъдете по-сериозни и отговорни, ще се наложи да работите с пари.

Телец

Сутринта ще сте доста разсеяни и дори на моменти неадекватни. Следобед ще се почувствате по-сигурни, но пък много ще ви влияе оценката на околните.

Близнаци

Денят може да бъде приятен за вас, ако не вложите цялата си енергия в работата си, оставете си малко и за в къщи и внимавайте да не се нараните на някой остър ръб. Очаквайте приятни изненади от приятели.

Рак

Определено ще сте за пример в работата, както винаги впрочем. Хубав момент да научите и другите на своите методи за подредба, така и на вас ще ви е по-лесно впоследствие.

Лъв

Днес не всичко ще става според плановете ви, а това може да ви изнерви. Не бързайте да си изкарвате яда на околните. До голяма степен вие сте причина нещата да се забавят с своите предишни действия, сега си “сърбайте попарата”.

Дева

Днес ще ви се наложи да проявите по-голяма финансова изобретателност, може би още не са ви дали заплатата или просто парите са много малко. Хубавото е, че няма да ви липсва ентусиазъм, за да се справите с тази непосилна задача и в крайна сметка сигурно ще успеете.

Везни

Време е да помислите и за семейството си, покрай всичките си непрекъснати служебни ангажименти. Оставането до късно на работа не само, че ви претоварва, но и може да огорчи някои от домашните ви.

Скорпион

Днес лесно ще губите самообладание заради дреболии. Импулсивността ви ще доведе до необмислени постъпки. Не бъдете прекалено разточителни.

Стрелец

Сутринта ще сте доста разсеяни и дори на моменти неадекватни. Следобед ще се почувствате по-сигурни, но пък много ще ви влияе оценката на околните.

Козирог

След натоварените с празници почивни дни сигурно с радост сте тръгнали на работа, за да си починете. Естествено, вие не сте от хората, които ще стоят със скръстени ръце, но днес наистина ви очакват доста неща за вършене.

Водолей

Не може да се Налага се от време-навреме и вие да поработите. Имате натрупани доста поотложени задачи, започнете да отхвърляте, защото колкото по-дълго трупане, не само че стават повече, ами и стават по-неприятни.

Риби

Доста кисели и подозрителни ще сте днес, а това определено не е печелившо поведение. Сдържаността ви ще предизвиква недоверие у околните. С две думи - днес не ви е ден.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари