Дневен Хороскоп за 13 Май 2015

0
Дневен Хороскоп за 13 Май 2015
Дневен Хороскоп за 13 Май 2015

Овен

От уикенда се натъквате на доста трудности при изпълнение на идеите си. Овните обаче са се запасили с търпение за задачите, които не вървят, в някои случаи ще променят плана си из основи. Постоянството ви среща с подходящи сътрудници и партньори за начинания и печалби. Другите са по-песимистично настроени, от вас зависи да им върнете хъса и увереността за деловите успехи.

Телец

В сряда не говорите твърде за новите си планове. То и няма защо – зависят от благосклонността на шефове и влиятелни познати, колеги и близки няма как да ви помагат. Телците да очакват препоръки, които ще им отворят тежки врати в работата. Мнозина си връщат професионалната увереност, напоследък вечно се сравняват с околни, намират си недостатъци. Споко, ще се справите добре.

Близнаци

Сряда носи интересни делови предложения, вероятно ще приемете, но се гответе за уморителна работа. Вечерта Близнаците ще се чувстват направо изцедени, няма да има време за срещи с приятели, за купони. Е, ще потърпите, важното е, че делата ви тръгват ОК, идват и добри печалби. Ако ви искат заем, помислете да услужите ли, някои хора непрекъснато ви товарят с грижите си...

Рак

В сряда сте доста критични към приноса на колегите в екипа, заразявате и Везни, и Водолеи с взискателността си. Раците да не преувеличават, работата на мнозина върви добре, могат да се надяват на повишение, похвали. Е, има и представители на знака, които не са доволни от полученото, но те със спорове няма да оправят нещата. Вечерта необвързаните да се поогледат за половинка.

Лъв

Тази сряда е по-напрегната, работата върви по-мудно, отколкото очаквате. В доста екипи се въртят клюки, току виж Лъвовете станат без вина виновни. Вие имате достатъчно добро самочувствие, ще се отнесете великодушно към глупостите на някои колеги и партньори, но все пак трябва да напомните за правата си. Приятели са обещавали помощ, но май имат свои сериозни грижи.

Дева

В сряда вие и Везни не бива да поемате много делови ангажименти, и рутинните са доста. При Девите влиянията са от около седмица, нагърбват се с разни амбициозни проекти, смятат, че могат всичко. Ще се преуморите, а може да усложните и отношенията с колеги, партньори и шефове. Пък и скоро ще се убедите: излишното натоварване не ускорява изпълнението на желанията ви.

Везни

Тази сряда Раци заразяват вас и Водолеи с критичност, но май е по-разумно да си гледате пряката работа и като Девите да не поемате нови задачи. До края на деловата седмица Везните не трябва да се претоварват, от припряност мнозина правят сериозни пропуски. Ако нещо в делата ви куца, анализирайте защо, ще си откриете грешката и ще я поправите. Помагайте и на други по-внимателно.

Скорпион

Днес Козирози ви съветват да бъдете по-гъвкави с околните, но вие едва ли ще слушате. Скорпионите имат енергия, а и шанс за делова изява, да дълбаят в работата, която е важна не само за кариерата им, а и за успеха на целия екип. Ще се справите добре, вероятни са печалби. И все пак не пилейте много пари за удоволствия, отдихът и възстановяването са по-ефективни у дома, с близки.

Стрелец

За сряда имате доста делови задачи, но първо трябва да наваксате някои пропуски в досегашната си дейност. Възможно е колеги, шефове и бизнес партньори да предявят прекалени претенции или по друг начин да ви огорчат, вие си гледайте вашите планове. Някои Стрелци гонят кариера, но скоро ще се уверят: новата дейност не им допада. Други да стеснят малко кръга си, екипа.

Козирог

В сряда се пазете от спорове с околните, а внушавайте и на Скорпиони да бъдат по-отстъпчиви. Козирозите няма да спечелят от конфликтите, но могат да привлекат нови съмишленици, съюзници, а и покровители. Бъдете по-внимателни с информацията, иначе може да пропуснете полезни новини или да пренебрегнете оферта за партньорство, от което бихте имали голяма полза.

Водолей

В сряда под влияние на Раци вие и Везни сте доста критични към околните, дали не сте поели голяма част от техните задължения. Водолеите разчитат на приятели в трудни мигове, сега трябва да покажат същата душевна щедрост. Друг въпрос, че не бива да се поддавате на песимизма на някои. Случаят ще ви срещне с подходящи партньори за изяви, имате шанс за печалби и израстване.

Риби

Сряда ви зарежда с ведро настроение, общителни сте и вероятно ще имате срещи с колеги и клиенти, които могат да ви разширят възможностите за делова изява, утвърждаване, печалби. Рибите често се влияят от приятели, но днес не е препоръчително, в обкръжението им са склонни да претупват задачи заради купон. Сами избирайте как ще използвате свободното време, то е ваше.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари