Русе вече има оптична мрежа от VIVACOM

0
Жителите на най-красивия дунавски град в България вече могат да се възползват от най-предпочитаните услуги за дома
Жителите на най-красивия дунавски град в България вече могат да се възползват от най-предпочитаните услуги за дома

От този месец Русе влиза в обхвата на оптичнатa мрежа на VIVACOM.

Жителите на най-красивия дунавски град в България вече могат да се възползват от най-предпочитаните услуги за дома - интерактивна телевизия и високоскоростен интернет. Така вече близо 1 150 000 домакинства в цялата страна имат достъп до оптичната мрежа на VIVACOM, която компанията устойчиво продължава да разширява.

Интерактивната телевизия позволява на зрителите опции, които до този момент не бяха възможни - да управляват телевизията като видео. 77% от клиентите на компанията биха препоръчали интерактивната телевизионна услуга на свои роднини, приятели или познати. Те дават най-високите възможни оценки – 9 и 10 точки за IPTV по десетобална оценителна система в ежемесечно маркетингово проучване, инициирано от VIVACOM сред клиентите на компанията. Високата склонност за препоръка на телевизионната услуга се дължи основно на интерактивните й качества като: 

  • спиране на пауза – по време на гледане на живо предаване може да се стопира предаването и да се превърти назад или напред в рамките на 2 часа;
  • гледане на телевизионни предавания, излъчени през последните 7 дни в удобно за зрителя време;
  • записване на ТВ предаване или филм или насрочване на дата и час за запис.

Интерактивната телевизия позволява също така създаване на списък с любими филми и предавания. За по-колебливите има функция за разделен екран, която позволява да се гледат едновременно две ТВ програми. А по-стриктните ще оценят функцията за подредба на програмите по избор на клиента. Според оценките на повече от 50% от потребителите, качествата на услугата и възможностите, които предлага интерактивната телевизия на VIVACOM я правят различна от останалите видове ТВ технологии, с което се променя и начина на гледане на телевизия.

От този месец VIVACOM разшири не само списъка на ТВ каналите в интерактивната си телевизия, а също така и пакетните предложения за интерактивна телевизия и оптичен интернет. Всички нови предложения включват огромно разнообразие от телевизионни канали в основните жанрове - спорт, музика, кино и новини. Ако се възползват от най-актуалните ТВ оферти на телекома, клиентите на VIVACOM ще имат достъп до над 230 канала, 60+ от които в HD качество.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари