Виталий Кличко обяви нов вечерен час в Киев

0
Всички цивилни, които ще бъдат на улицата по време на полицейския час, ще бъдат считани за членове на вражеските сили, заяви кметът на града
Всички цивилни, които ще бъдат на улицата по време на полицейския час, ще бъдат считани за членове на вражеските сили, заяви кметът на града Снимка: Ройтерс

Кметът на Киев Виталий Кличко промени диапазона на комендантския час в украинската столица заради настъпателните руски бойни действия. 

"За по-голяма сигурност и по-ефективна отбрана на столицата от днес, 26 февруари, вечерният час ще действа от 17:00 часа до 08:00. Тези ограничения се налагат до сутринта до 28-и февруари", съобщава той в профила си във фейсбук, пише 24 часа.

Първоначално в четвъртък комендантският час действаше след 22:00 часа до 07:00 на следващата сутрин. Тогава бе съобщено и че общественият транспорт в този часови диапазон няма да работи, но метростанциите ще останат отворени денонощно, тъй като могат да се ползват като бомбоубежища.

"Всички цивилни, които ще бъдат на улицата по време на полицейския час, ще бъдат считани за членове на вражеските сили. Моля, проявете разбиране и не излизайте навън!", посочва още днес кметът на Киев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари