В първия ден на новата година: Въздушна тревога в цяла Украйна

2
Ударени са два района, но няма данни за жертви
Ударени са два района, но няма данни за жертви Снимка: ЕПА/БГНЕС

Ударени са два района, но няма данни за жертви

Взривове се чуха във и около Киев малко след полунощ на Новата година. Службите за спешна помощ съобщиха, че сирените за въздушна тревога са били активирани на практика в цяла Украйна. Ударени са два района, но няма данни за жертви, съобщи кметът на Киев Виталий Кличко, предава БНР.

Президентът Володимир Зеленски заяви в новогодишното си обръщение, че очаква през 2023-а Украйна да победи във войната с Русия.

Междувременно двете страни си размениха повече от 200 военнопленници в новогодишната нощ, стана ясно от съобщения на руското министерство на отбраната и на Андрий Йермак, ръководител на кабинета на украинския президент.

Освободени са повече от 80 руснаци и 140 украинци.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    5
    До 3
    Броиш ли убитите руснаци,с тях сметката ти излиза...
  • -5
    4
    хйай
    Супер добра новина! Както каза урсула лайнянен: "да мрат до последния усраинец"!
  • 0
    3
    не може да бъде
    нали руснаците свършиха ракетите?!? а защо са повече пленените украинци и по-малко руснаци?!? би трябвало да е обратно, нали украинците печелят?!?
  • 3
    2
    ники
    Въобще не ме интересуват оня наркоман вместо да ходи да проси оръжия да беше седнал и да говори с Птин толкова много хора загинаха ,но по важни са интересите на семейство Байдън и военопромишления комплекс на хамерика
  • -5
    1
    Sтанко
    "Поздравяваме всичките наши "братя" рушлямци с настъпващите.... УКРАИНЦИ"! АМИН!!! Слава Украина!!! https://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/323449423_553635933288601_3561513407620443397_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=5cd70e&_nc_ohc=rUD70Fwx1jMAX-Re0KU&_nc_ht=scontent-otp1-1.xx&oh=00_AfAXshTZR3bXGsgo6SIkY7ULrCSuh3HA6TmvGGleMuNNYQ&oe=63B582BB
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари