Везни, пазете се от собствената си изобретателност

0
Везни, пазете се от собствената си изобретателност

Овен

Днес бихте могли да се проявите в цялото великолепие от качества, които притежавате. Внимавайте с изненадите, които устройвате, може би не всички разполагат с вашето чувство за хумор.

Телец

Днес ще се чувствате, меко казано странно. Нищо чудно това да е в резултат на скорошни неприятни събития. Всъщност знаете, че никой не е в състояние да ви помогне да се справите със ситуацията, просто приемете нещата такива, каквито са.

Близнаци

Добре е да запазите спокойствие на духа при всички обстоятелства, след време ще разберете, че това което приемате за трагедия е всъщност е една комична случка. Просто променете гледната си точка.

Рак

Денят е хубав, особено втората му половина, може би, защото само няколко часа ви делят от почивката. Въпреки отпускарските мисли гледайте да си свършите съвестно работата, а не да подвеждате околните.

Лъв

Днес ще можете да действате в пълна хармония, събитията ще се подреждат по-добре отколкото очаквате. Е, може да се изхвърляте малко в сметките, но винаги ще успеете да наместите нещата.

Дева

До обяд ще имате доста сериозни отговорности, към които трябва да се отнесете по подобаващ начин. Следобед ще можете да си отдъхнете и да помислите за някое приятелско събиране.

Везни

Не се опитвайте насила да направите нещо, което не потръгва още от самото начало. Като цяло днес имате доста добри шансове за действие, но се пазете от собствената си изобретателност.

Скорпион

Опитайте се днес да избягате далече от шумните тълпи. Близостта до водни басейни ще ви подейства изключително релаксиращо. Нищо чудно днес да получите предложение, на което да не можете да откажете.

Стрелец

Не мислете, че ви преследва лош късмет, просто обстоятелствата не са във ваша полза. Не се сърдете на съдбата и за вас ще дойдат по-добри времена. Денят, обаче е идеален за планиране.

Козирог

Чуден ден, идеален за спорт и туризъм. Ако хич ви няма по тия неща може да ви се отдаде да по лентяйствате малко. Но не пренебрегвайте идеите, които ви хрумват, някои от тях са доста интересни.

Водолей

Събота като цяло е ден за оттегляне и размисъл. Днешната събота може да ви донесе зацикляне върху някои домашни проблеми. Никой няма да иска да отстъпи и семейната ненавист е гарантирана, а е лято, не е време за тихи войни, напротив време е за шумна радост и веселие. Извикайте чувството си за хумор.

Риби

Добре за вас самите би било да се оттеглите за през почивните дни от светските задължения. Има доста неща, които трябва да обмислите, днешният ден ви предоставя идеални условия за това.

Източник: Astrohoroscope.info
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари