Twitter се срина за часове в целия свят

0
Това е едно от най-големите прекъсвания, откакто Илон Мъск купи платформата
Това е едно от най-големите прекъсвания, откакто Илон Мъск купи платформата

Около 10% от регистрираните оплаквания са от потребители на мобилни приложения

Потребители на Twitter (Туитър) по целия свят съобщиха за грешки при достъпа до мрежата в продължение на няколко часа. Това е едно от най-големите прекъсвания, откакто Илон Мъск купи платформата, отбелязва БНР.

Компанията е в хаос, откакто противоречивият милиардер завърши придобиването си за 44 милиарда долара през октомври и бързо се насочи към намаляване на разходите, отбелязват агенциите.

Оттогава хиляди служители – включително инженери – бяха уволнени или напуснаха. В пика на прекъсването са били отчетени повече от 10 000 оплаквания в Съединените щати. Броят на сигналите, регистрирани от други страни, варира от няколкостотин до няколко хиляди.

Около 10% от регистрираните оплаквания са от потребители на мобилни приложения. Причината за срива все още не е изяснена.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари