Тролеите в Русе ще представят най-новите постановки на театъра

0
Целта е да се подпомогне културната общност
Целта е да се подпомогне културната общност Снимка: Община Русе

Целта е да се подпомогне културната общност

Община Русе и предприятието „Общински транспорт“ се включват в Седмицата на мобилността с още една пътуваща дългосрочна инициатива.

Общинското дружество ще подпомогне кампанията „Русе говори за Театъра”, като на пет тролейбуса са разположени пана, посветени на спектакли на русенската трупа. Това са премиерният „Крали Марко – Последната балканска легенда“, „Изчезващи“ и „Балкански синдром“. Целта е да се подпомогне културната общност и да се популяризират русенските постановки сред ползващите градски транспорт.

Приветствам новите идеи на театралното ръководство за популяризиране на културния афиш. Това е прекрасно продължение и се радвам, че общинското дружество успя бързо да го реализира. Сега за русенци остава удоволствието да влязат в залите и да се насладят на постановките през новия сезон“, отбеляза кметът Пенчо Милков.

Театърът принадлежи основно на русенци и тази колаборация с общинското дружество е голям жест за институцията“, сподели директорът Боян Иванов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -8
    1
    Да!
    Идеята е великолепна. Предвид абсолютния провал на операта ни от няколко години, един театър ни остана в Русе.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари