Тошко Йорданов: Лидерите на ПП трябва да бъдат арестувани за държавна измяна

3
Решението на ГЕРБ е слабо и вредно
Решението на ГЕРБ е слабо и вредно Снимка: БГНЕС / Архив

Решението на ГЕРБ е слабо и вредно

"Това решение на ГЕРБ е слабо и вредно" - така Тошко Йорданов от ИТН коментира изявлението на Мария Габриел и Томислав Дончев в парламента по-рано днес.

Мария Габриел посочи, че разговорите с ПП-ДБ не са в "ледена епоха", но изтъкна, че разочарованието в обществото е огромно и призова форматът и съставът на кабинета да бъдат преосмислени.

"Търсене на компромис с хора, които искат да овладеят силово държавата, службите не е компромис, а е морално укоримо. Компромис е останалите партии да седнат и да говорят за експертен кабинет без ПП, защото техните лидери трябва да бъдат арестувани за държавна измяна. С тази промяна не можем да говорим, ако се махнат Кирил и Асен, с друга промяна може и да говорим", заяви Йорданов, цитиран от БНТ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    1
    Тошко бил 1.60 см. висок
    а не както някой от ПП и ДБ разправят , че бил 1,50 см ! Даже и да е така , той е расъл на мозък !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари