Тошко Йорданов: Кирил Петков и Асен Василев не трябва да са в изпълнителната власт

1
Ясно е, че с ГЕРБ и с ДПС коалиция няма да направим
Ясно е, че с ГЕРБ и с ДПС коалиция няма да направим

Ясно е, че с ГЕРБ и с ДПС коалиция няма да направим

Много пъти сме казвали, че наши евентуални партньори могат да бъдат извън тези партии. Никога не си променяме моралния компас. Това коментира в „Здравей, България” Тошко Йорданов от „Има такъв народ”.

„ПП-тата са склонни да изиграят един танц с ГЕРБ, ако Борисов се оттегли като председател. Ние такива политически врътки няма да правим и не сме правили. Що се отнася до самите ПП - въпрос на разговори. Наше твърдо убеждение е, че Кирил Петков и Асен Василев не трябва да са в изпълнителната власт”, добави той.

Йорданов подчерта, че ако има правителство, излъчено от ГЕРБ или ДПСИТН няма да го подкрепи.

„Това е опорка на „Продължаваме Промяната”. И те, и БСП говореха тотални глупости за нас с ГЕРБ и ДПС, каза още представителят на ИТН.

По думите му оптималният вариант е ГЕРБ и ДПС да бъдат извън властта. Новото правителство пък трябва да има конкретна програма с конкретни стъпки.

„С ПП се работи изключително трудно. Ако те се държат по същия начин, по който се държаха - с тях не може да се работи. Когато сте коалиция, не може единият партньор да казва на останалите какво да правят”, категоричен е той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    6
    Правилно изказване на ТОШКО
    България трябва да бъде управлявана от Славейко Трифоновски, Тошко, още и зетя на дядо поп. Асен и Киро трябва да се обучат в танцова школа на танцувални стъпки и да играят балет с балеринките от 7/8 !
  • 9
    5
    Дамянов
    Злопаметност,интригантство,предателство,това е в основата на "идеологията" на тази станала вече омразна на българите мижава партийка.Ти Т.Й.събори всичко което беше замислено от Слави! Каримански,този иначе кротък човек,с неговото настояване да оглави БНБ,даде тон към негативното в организацията,след като му мина черна котка път.Толкова си дребен Т.като политик в прекия и преносния смисъл на думата,че се чудя,как съм гласувал на първите избори за ИТН .Слави остаря гледайки арогантното държане на Т.Й. и "наш" Балабан,но пейката за кадри е много къса, затова е принуден да гледа и да слуша всичко негативно което са сътворили неговите сподвижници.
  • 9
    4
    Гладен на сит не вярва
    Тошко, от Русе не се надявай да измъкнете вече каквато и да е подкрепа. Дори делиорманските нашественици в града осъзнаха колко вредни хора сте ти и твоя шеф, гуру и ментор. Защото, Тошко, както се правиш на умряла лисица, така и си си уредил животеца и сега се правиш на гладен с гладните.
  • 7
    3
    До 1
    Много правилен въпрос ! Адмирации !
  • 17
    2
    Песимист
    Тошко,първо влезте в парламента,после мнения и съвети.Макар че лично аз, не искам да те виждам на трибуната на парламента..
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари