Телци, бъдете честни със самите себе си

0
Телци, бъдете честни със самите себе си

Овен (21 март - 20 април)

Малко повече ще ви привличат екстремните ситуации и е добре да имате реална преценка за възможностите си днес. Просто внимавайте на какво се нахвърляте.

Телец (21 април - 21 май)

Ще искате да контролирате чувствата на другите, което може да е занимание опасно. Осъзнайте вътрешната си мотивация и необходимостта от подобно поведение. Бъдете честни със самите себе си.

Близнаци (22 май - 21 юни)

Съвместната дейност е от съществено значение за реализацията ви днес. Забравете индивидуализма и открийте начините, по които можете да работите в партньорство с другите. Предизвикателството е да убедите другите в правотата на постъпките си.

Рак (22 юни - 23 юли)

Много подходящ ден да помислите за режима си на хранене и за всички онези неща, които ви разболяват. Признайте си честно кои са всички онези дреболии, които ви притесняват, ядосват или разочароват. Ден, в който можете да подредите себе си.

Лъв (24 юли - 23 август)

Издигнете се над рутината, там където радостта е по-силна от болката и отчаянието. Ден, в който може да откриете силата, с която любовта лекува. Просто е - само помислете за едно щастливо събитие, за нещо, което ви носи радост и щастие и тогава погледнете проблемите си, ще ви се сторят доста по-незначителни или най-малкото ще откриете как да ги надмогнете.

Дева (24 август - 23 септември)

Ден, който може да ви донесе разбиране, стига да си позволите да излезете отвъд стандартните си представи и обичайните си разсъждения. Емоциите са онази изначална посока, от която тръгва материалната ви сигурност. Всъщност доверието е изначалния ключ.

Везни (24 септември - 23 октомври)

Пътувайте, общувайте и научавайте нови неща и споделяйте с другите, това е мисията ви днес. Давайте знание на онези, които са жадни за него, а ползите от това ще откриете съвсем скоро.

Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

Желанието ви да увеличите доходите си и да купите нови неща, наистина е похвално, само че ще се наложи да проявите повече търпение. Ще трябва да свършите повече работа от заплануваното, а може и да вложите повече средства за една значима за вас кауза.

Стрелец (23 ноември - 21 декември)

Ще имате амбицията да свършите много неща. Ще се открият нови възможности за реализация. Естествено, не се втурвайте през глава, обмислете внимателно нещата и едва тогава предприемайте каквото и да било.

Козирог (22 декември - 20 януари)

Доста сте разсеяни и може да объркате бая неща, а това няма да е добра атестация за вас. Важно е да не се вманиачвате твърде в това, което правите, просто го правете с ентусиазъм.

Водолей (21 януари - 19 февруари)

Ще успеете да реализирате почти всичките си планове, при това без да влагате сериозни усилия. Важното е да не сте сами и да работите в екип.

Риби (20 февруари - 20 март)

Имате възможност и достатъчно сили, за да се справите с всяко предизвикателство. Днес сте на принципа „целта оправдава средствата”.Имайте едно наум, защото тези средства може да ви тегнат на съвестта.

Източник: Astrohoroscope.info
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари