Станахме за смях в Будапеща

0
Унгария разби плахите "лъвчета" с 3:0
Унгария разби плахите "лъвчета" с 3:0 Снимка: БГНЕС

Футболните ни национали остават без точка и без отбелязан гол

Унгария се подигра с плахите "лъвчета" на България и записа изключително лесна победа с 3:0 на стадион „Пушкаш Арена“ в столицата Будапеща. Срещата бе от група G на квалификациите за Евро 2024. Точни за домакините бяха Вечей (8), Собослай (26) и Адам (39).

Така трикольорите ни остават без спечелена точка от два мача, като дори нямат и вкаран гол. След тези два резултата България на практика изгуби шансове да се бори за първите места в групата си и да търси класиране за Евро 2024. В момента играчите на Младен Кръстаич заемат последното място в група G.

Съвсем реална опасността футболистите ни да не участват във финалите на десети пореден голям форум, като всички тези неуспешни кампании идват, докато Борислав Михайлов е президент на БФС, пише gol.bg.

Последното участие на "лъвовете" на голям турнир е преди 18 години - Евро 2004, а Михайлов застана начело на БФС година по-късно. Вече е наистина крайно време управниците от БФС да слязат на земята и да вземат кардинални решения за бъдещето на футбола ни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    2
    гражданин
    Стига сте ритали паднали хора.Този Найденов или както е там , си беше напълнил гащите,ама сега е много ербап и пълен със сарказъм.Не помните ли Франц Бекенбауер през какви перипетии мина докато даде Световна титла на Германия.Докато целта и презентация на чуждоземци/разбирай комбинация между животински вид и определен цвят/ ще бъде така.Марсианиц да дойде и на него ще му скроят кюляф.Паднали,паднали.Това все пак са нашите деца,а не прошляци от места ,където замерят маймуните с камъни,а те им отговарят с банани и портокали.
  • 8
    1
    Факт
    Правят каквото могат нашите момчета (дървета..(отрязани))...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари