Борислав Михайлов за протестите: Подобни неща са за рубриката "No Comment"

0
"Така че не ми е на нивото да коментирам. Който използва деца по този начин, той носи тази отговорност. Кво да протестират? ", каза Михайлов
"Така че не ми е на нивото да коментирам. Който използва деца по този начин, той носи тази отговорност. Кво да протестират? ", каза Михайлов Снимка: bTV

Борислав Михайлов с лаконичен коментар за протестите срещу управлението на БФС в страната

"Това ли е най-важното? Подобни неща са за рубриката на Евронюз - "No comment". Така че не ми е на нивото да коментирам. Който използва деца по този начин, той носи тази отговорност. Кво да протестират? Хората, които го организират, те трябва да носят отговорност и има органи в тази държава, които трябва да вземат мерки за тях. Винаги може да има протести, когато са организирани от определена група хора", каза Михайлов  пред bTV след прибирането си в България след визитата в Катар.

В четвъртък в час пик бяха блокирани ключови столични булеварди в знак на протест на фенове и клубове срещу управлението на БФС.

Треньори и деца от школите се събраха малко преди 17 ч. пред палатковия лагер, организиран от привържениците на ЦСКА пред базата в Бояна. Част от протестиращите хвърляха кивита, бутилки и дори кутии с боя по оградата на базата, като нанесоха сериозни поражения по надписите и емблемата на съюза.

Президентът на българския футболен съюз даде висока оценка на лагера на националния отбор в Катар. В двете си контроли там "лъвовете" допуснаха две поражения.

"Имаше индивидуални грешки, можехме да завършим и двата мача наравно, дори с Хърватия да спечелим, както се развиваше мачът. Първият мач доста слабо играхме. Вторият мач се постараха момчетата, така че лично аз съм доволен, защото това е на хубаво място, 10-дневен лагер на хубави стадиони, хубави условия. Надявам се треньорите да са си взели поуките", каза още Михайлов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари