България и Унгария играят при 1:1

0
"Лъвовете" останаха с човек по-малко
"Лъвовете" останаха с човек по-малко Снимка: start-photo

"Лъвовете" останаха с човек по-малко

Отборите на България и Унгария се оттеглиха при равенство 1:1 на почивката на мача от квалификациите за Евро 2024, който се провежда на Националния стадион "Васил Левски".

Тимът на Илиан Илиев, който дебютира начело на "лъвовете", остана с човек по-малко след втори жълт картон за защитника Валентин Антов в 36-та минута. Малко след това Илия Груев получи директен червен картон за нарушение като последен в отбрана, но след консултация с екрана край тъчлинията реферът Даниел Стефански отмени картон, тъй като стана ясно, че играчът на Унгария е симулирал, информира БГНЕС.

Срещата започна с натиск на гостите, които имат нужда от една точка в София тази вечер, за да си осигурят класиране за Европейското първенство следващото лято. Доминацията на унгарците даде резултат в 10-та минута, когато централният нападател Мартин Адам откри резултата с удар с глава след центриране от фал на капитана Доминик Собослай.

Българските играчи отговориха добре на предизвикателството и погледнаха по-смело в атака, а в 24-та минута ветеранът Спас Делев изравни след страхотно изпълнение с десния крак. След изгонването на Антов унгарците отново започнаха да доминират, но домакините се защитаваха добре.

Двубоят се играе пред празни трибуни, като от страна на БФС в ложите са вицепрезидентите Емил Костадинов и Йордан Лечков, както и техническият директор Георги Иванов-Гонзо.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари