Спипаха русенец и дилъра му на наркотици

0
По случая работят в Първо РУ
По случая работят в Първо РУ

Двама русенци са заловени вчера с наркотици. По случая работят в Първо РУ

Служителите на реда са извършили проверка на 34-годишен русенец, като при личния обиск на лицето е открита суха зелена тревна маса, за която той е заявил, че е марихуана, закупена от друго лице. Впоследствие е установен и мъжът посочен, че е продал тревата – 26-годишен русенец. В него пък полицаите са открили гриндер, електронна везна, саморъчно свита цигара със суха зелена тревна маса и найлонов плик, съдържащ суха зелена тревна маса.

При полеви наркотест тревата е реагирала положително на марихуана. Установеното при полицейските действия е документирано, като е започнато досъдебно производство във връзка с престъпление по чл. 354а от НК и работата по разследването на случая продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    7
    Калин
    Сега в панделата ще станат истински мъже, не епилирани ревльовци. Ееее, после ще си падат по мъжките ласки, но нищо....кой колкото актл има.
  • 3
    6
    Мирко
    Изкарвайте пари с акъл...проститутки всеки може да бъде. Падение за родителите, които не са възпитали децата си да мислят и да бъдат честни и отговорни, съвестни и работливи.
  • -4
    5
    Стига
    Даа, да си затваряме очите пред наркоманията, колко хора си затриха животите от такива дребни уж дилърчета. Заслужава да лежи тежко и да му го слагат огромни. Няма по голяма жестокост от това да продаваш отрова и да считаш,че си дребна риба, която не вреди. Ти си вредител, нищожество и мястото ти е в затвора. Не заслужават жал и милост, защо не ходи да работи, а продава...щото са гладни за пари, да е на випа и да се прави на гъзар, нищо,че е тъп комплексар, който е свикнал само да краде и лъже и да се прави на оборотен. Ей такива си намират майстора
  • 8
    4
    daskal
    Така е... За някакви смешни цигарки... А пък Сърбия окончателно отказа да върне тук бившия шеф на КТБ Цветан Василев и го обяви за политически имигрант. Някои просто гепиха банката - 4.5 милиарда лева! И това е само една мъничка част от огромните злоупотреби и измами на най-високо равнище, от които не е разкрита и наказана НИТО ЕДНА!
  • -3
    3
    до 2
    Филипините имат още по-добра
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари