Заловиха трима души с марихуана в различни квартали в Русе

0
Случаите са документирани
Случаите са документирани

Случаите са документирани

Трима души са установени с наркотици при полицейски проверки в Русе.

На 11 май около 13:20 часа при извършване на обход по улица "Михаил Хаджикостов" в Русе екип от Второ РУ е спрял за проверка мъж и жена. В хода на полицейските действия е станало ясно, че жената /37 г./ има в себе си две топчета със суха зелена тревна маса, за които е обяснила, че са марихуана. Тя е предала наркотика на служителите. Случаят е документиран, регистрирана е преписка по описа на Второ РУ.

Около 01:40 часа на 11 май патрулен екип от Второ РУ е извършил проверка на мъж в района на улица "Вега" в Русе. От предоставените лични документи е изяснено, че той е 25-годишен русенец, като по време на разговора с полицаите е заявил, че няма в себе си забранени вещества, но започнал нервно да бърка в джобовете на горнището си, да вади различни вещи, опитвайки се скрие нещо. При въпрос от страна на полицаите какво крие мъжът започнал да се блъска и дърпа, след това паднал на земята и при последвалото му задържане под него е открита черна шушлякова торбичка с три полиетиленови пликчета със зелена суха тревна маса /с тегло около 16 гр./, както и електронна везна. Случаят е документиран и срещу 25-годишния образувано бързо производство за престъпление по описа на Второ РУ.

На 12 май около 14:45 часа на улица "Петрохан" в Русе екип от Второ РУ е извършил проверка на 20-годишен русенец, при която е установено, че той има в себе си топче със суха зелена тревна маса – марихуана, което е предал доброволно. По случая е регистрирана преписка по описа на Второ РУ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    4
    Смешен си
    Типично малоумно мислене. По твоята логика дай да вкарваме в затвора по бързата процедура всеки с шофьорска книжка, който си е купил бутилка с пиене от магазина - все пак пияните шофьори-убийци са много повече от напушените...
  • -8
    3
    Хаха
    Типичното наркоманско мислене. Безобидно растение от което не знаете на кой свят сте. После се качвате по колите и убивате някой невинен
  • 5
    2
    До 1
    Затвор за малоумници като теб, разпространяващ дивотии, че марихуаната е нещо различно от безобидно растение!
  • 1
    1
    Дгд
    Затвор за шибаните наркомани По бързата процедура
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари