Собственик на заведение: 2 лева за тоалетна не е много

0
Аз все пак трябва да плащам заплати на служителите си, обясни тя
Аз все пак трябва да плащам заплати на служителите си, обясни тя Видео: NOVA

Цената разбуни духовете в социалната мрежа

Касов бон на стойност 4 лева, платени за използването на тоалетна в плажно заведение на къмпинг Смокиня, разбуни духовете в социалната мрежа. Сумата е платена в неделя и е за двама души.

Каква е цената за използването на тоалетната е ясно написано с блажна боя на вратите на двете клетки – „2 лева”. Според собственичката им таксата не е много за тези, които искат да използват „чисти тоалетни”, предава NOVA.

Тази година ние ги поемаме, така че аз трябва да плащам все пак и заплати. Жените на два часа ходят да чистят тоалетната. Тези, които искат да ползват - 2 лева тоалетна, има си касов бон, маркира се на касата на заведението и идват”, обясни собственикът на заведението Христина Кибарева.

Летовници, които обичат да събират тен на плаж Смокиня, бяха изненадани от цената, която трябва да платят за ползването на тоалетната.

Прекалено много ми се струва, а доколкото знам няма други варианти освен заведението, а тя е към заведението. Миналата година беше така и това е най-лошото на този плаж, винаги ни е дразнело. Всяка година ни дразни това, че няма тоалетна, която можем да използваме”, каза почиващата Иванка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Вече втори ден вали. Мъжа ми е в депресия, стои и гледа през прозореца. Ако не спре да вали, ще трябва да го пусна вътре...

Харесай Дунавмост във Фейсбук