Заведение на плажа в Созопол начислява в сметката такса "ентъртейнмънт"

24

Клиентка твърди, че това става скрито от посетителите и те по никакъв начин не са уведомени предварително

Заведение на плажа в Созопол начислява в сметката такса "ентъртейнмънт" в размер на 10 лева на човек. За това научаваме от публикация в социалната мрежа. Зандра Вокс пише, че това става скрито от посетителите и те по никакъв начин не са уведомени предварително. Уточнява, че срещу тези 10 лева всъщност не се предлага нищо, няма жива музика или каквото и да било друго участие.

"Седнахме на бийч барчето да пием по лимонада преди да тръгнем от плажа. 20лв отгоре в сметката за ЕНТЪРТЕЙНМЪНТ! Сервитьорката след като я попитах каза, че било нещо като вход. И в Америка не съм виждала бийч бар с вход, камоли скришом надписан като ЕНТЪРТЕЙНМЪНТ! Много стилно CAVO Beach", коментира възмутената жена.

"Абсолютно никаква жива музика или каквото и да било участие! Било "нещо като вход" Но, на входа не пише нищо! Такса ЕНТЪРТЕЙНМЪНТ... На съседната маса имаше 12 момчета, 120 лв ЕНТЪРТЕЙНМЪНТ! Нормално ли е??? На бийч бар?", допълва Зандра, която показва снимана касова бележка от търговския обект. Бележката предизвиква допълнително възмущение понеже въпросната такса освен, че е изписана с чуждица, има и правописна грешка.

"Опарената" клиентка публикува и цените на плажните аксесоари в платената зона на заведението, които също са доста "солени".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -8
    11
    До 10
    Абе какъв ви е проблема да цъкнете и да си намерите информацията. Твоите усещания не ме касаят, има си официални изказвания по темата.
  • 12
    10
    Мнение
    До 7. Незнам как реши ,че гърците крият данаци. От там се връщам и за една седмица съм платил само две сметки в брой ( от по 2-5еври) всичко с карта и за всичко ми издадоха касови бележки. Даже се оказа, че и бакшишите също се плащат с карта. Красивите бонове изключително подробни. За съжаление може само да мечтаем в България да видим това качество и ново на обслужване.
  • -25
    9
    слона
    Тая дето държи бончето, като е дала 40 лв. за тъпия си маникюр, що да не даде 10 лв. за ентъртейнмънт?
  • 14
    8
    Стоян
    Подавайте сигнали или не ходете там?Внимавайте!!!По принцип всичко вече се плаща,и информацията,струва пари,няма нищо безплатно,нали???Само сиренцето в Капана за мишки е безплатно.....
  • -30
    7
    Ха
    Не ви ли омръзна бе? Ще каже човек, че няма свестни места и заведения по нашето море. Що не ги публикувате тях, ааа - сигурно са само 2-3. Вие си пишете тук, хората са на море и пет пари не дават за злобата ви. Я погледнете гърците колко милиарда укрити данъци имат, ама не го коментирате. Нищо , то историята показва, че все такива сме си били....
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари