Син заровил майка си на полето

0
Мъжът показал мястото, където е положил трупа, но не дал адекватно обяснение защо го е направил
Мъжът показал мястото, където е положил трупа, но не дал адекватно обяснение защо го е направил

Ексхумираха тяло на жена от полето край село Изворище.

Полицията е арестувала Динко Т. – син на жертвата – Стойка Т., който отказвал да дава показания. Не се е подчинил на полицаите дори да предаде личната й карта, за да установят точната й възраст. Не иска да каже при какви обстоятелства 80-годишната жена се е оказала мъртва, увита в найлон и положена в дупка на около 60 см под земята, съобщава „Флагман.Бг”.

Версията за убийство по случая е отхвърлена от полицията. 80-годишната Стойка Т. е имала рак и състоянието й било тежко. Наскоро я изписали от болница, но няколко дни след това изчезнала мистериозно. Съседи забелязали, че възрастната жена не се появява дори в двора на къщата и повикали племенницата й, която подала сигнал в полицията, пише "Флагман".

Синът й Динко признал пред униформените, че майка му е починала и той сам я погребал. Мъжът показал мястото, където е положил трупа, но не дал адекватно обяснение защо го е направил.

Поведението на сина й е повече от подозрително. Той е заможен, грамотен и е учудващо защо, ако не е виновен за смъртта, е крил случилото се с майка му.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари