"Русенска връзка" в истерията "Марешки"

1
Рафинирането и врътките през данъчен склад в Русе са в линия с "кавказкия петрол"
Рафинирането и врътките през данъчен склад в Русе са в линия с "кавказкия петрол" Снимка: БУЛФОТО

Представяме Ви един провокативен материал на bgsniper.com.

Dunavmost.bg държи на коректността към читателите си и възможността да представяме различни гледни точки.

"Веско Марешки години наред използва номер на мобито си с много деветки, пише bgsniper.com.

Става дума за "специална група", чиито номера са почти еднакви, различават се само по последната цифра, както добре знае Падишаха в Сарая. Сокола е в час от много, много години, защото е Създателят, раздаващ "усмивки" на бизнесмени и банкери.

Истерията "Марешки" осветява игрички в "Триъгълника на смъртта". Не питайте Сокола за кои фигури иде реч - "Баце", Шиши и Вальо са му "първа грижа" в момента. Обаче. Най-голям кахър му е Ердоган, пардон, Големия Ястреб.

Преди месеци разкрихме "русенската връзка" в сюжетите с горивата и истерията "Марешки". Тамошните братя отдавна са под контрола на Сарая. "Запалката" също е представен в тази компания не само по масонска линия и Кака Еми. Рафинирането и врътките през данъчен склад в Русе са в линия с "кавказкия петрол".

Докато се фиксират в "ИДИЛ-МИНДИЛ" ентусиастите на повикване в услужливите медии, пропускат "молдовско-грузинската връзка". Никой от фантазьорите не си задава невинното въпросче - "Как така Русия размаза ИДИЛовците с хиперзвуково оръжие, а те продължават да въртят бизнес с евтини горива?!"

Корабите с рафиниран от ИДИЛовците петрол акостирали във Варна, брех, че и GPS-те им заковали и проследили, вервайте. Морските съдове, разбира се, тръгвали от Турция. И така месеци наред. Няма ДАНС-МАНС, няма компетентни органи, има "Веско". Апропо. Някои намазани "денсъри" се облажиха от "онзи стоков кредит"...

Егати терористите, ако "Веско" им е "партия" в България. Обаче. Защо да не го набутат в отвличащ маньовър, за да се отклони вниманието от осветяването от турските служби за разузнаване и сигурност на многогодишната схема за контрабанда на папироси срещу оръжие за ПКК? "Денсърите" от Сарая в действие...

Кой и защо осветява игричките в "Триъгълника на смъртта"? Кой ще плати цената на войната между клановете в службите? Кой насочва всички прожектори върху Сарая? "Веско" им е последна грижа на тези стратегически играчи.

Преди месеци му подсказахме да помни Черния Венци, Андрей Бронников от Грозни, Каро и другите.

"Кавказкият петрол" и схемите през Приднестровието и Молдова може да им излязат през носа на ентусиазираните политико-корпоративни играчи с "ченгеджийско-масонска окраска". "Веско" даже и "бушон" не е.

Капиши?"

Източник: bgsniper.com
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Момченце слушайки опера се обръща към майка си:
- Ако викаме така, нас в детската градина ни наказват.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари