Отложиха концерта с кауза "С песен и стих в сърцата“ в Русе

1

Новата дата за събитието е 2 септември

Концертът с каузи "С песен и стих в сърцата" в гр. Русе, планиран първоначално за днес се отлага за 2 септември.

Концертът в Русе е част от Турнето в 12-те града на страната е в подкрепа на две обществено-значими каузи: Информационна кампанията „Да сверим биологичния си часовник навреме“ за превенция и подкрепа на младите хора с репродуктивни проблеми и Каузата "За повече българска музика в националния ефир". Концертите имат социална насоченост, като освен всички активности за превенция, които организираме, относно репродуктивните проблеми на младите хора в България, имаме огромното желание да зарадваме поне една двойка, нуждаеща се от инвитро процедура и затова част от средствата ще бъдат предоставени като дарение.

Тъй като предстоящите парламентарните избори в Република България и тези за Европарламент се насрочиха непосредствено преди събитието в гр. Русе, изпитахме сериозни затруднения при популяризиране на Концерта – всички рекламни материали, разлепяни на разрешените за целта места, биват „надлепвани“ с афиши на различни партийни организации. За съжаление всички тези обстоятелства попречиха да афишираме и популяризираме изцяло събитието и каузите, както и да съберем необходимите средства за заплащане на основните разходи. Поради тези причини, отложихме провеждането на концерта на 11 юни в Летния театър на Военен клуб, като същият ще се проведе на 2 септември от 20 ч. отново в Летния театър на Военен клуб., съобщиха организаторите.

Обичаните изпълнители от поп и рок сцената Маргарита Хранова, Петя Буюклиева, Нели Рангелова, Милена Славова, Коцето Калки, Искрен Пецов, Росица Ганева, Дует „ШИК“, „Дует с кауза“ - Галя Георгиева и Атанас Лазаров, Дует WEIL, Вокално трио „DEJA VU“, Група „Спринт“, Група „Хоризонт“, Красимир Недялков, Група „Жестим“ прегърнаха мисията да бъдат посланици на доброто. Чрез красотата на българската музика и поезия дават гласност на една от актуалните теми на нашето общество, свързана с борбата срещу демографската криза в България.

Събитието се провежда със съдействието на Община Русе и кмета Милчо Пенчев, а специални гости са децата и младежите от “Студио Икономов“ - гр. Русе с ръководител Вили Икономов.

Варна, Плевен Шумен, Пловдив, Стара Загора, Сливен, Бургас, Добрич, Разград, Габрово, Велико Търново са другите градове от кампанията, в които публиката ще се наслади на златните български хитове.

Концертът е достъпен за хора с увреден слух. Специално участие има групата за синхронно пеене и танци „Жестим“, които представят песните с жест и мимика – езикът на глухите хора в България.

Ще се насладим на хубава българска музика, ще се заредим с поезия и ще споделим пред широката аудитория лични истории на "специалните жени" - жените, преминали по пътя на репродуктивните проблеми и инвитро процедурите, като фокусираме вниманието върху важността от превенция.

Мотото на всички участници е: „Всеки решен проблем прави живота ни по-сигурен и по-добър“!

Организатори: Сдружение „Независими автори, музиканти и продуценти“. Събитията се провежда с помощта на Конфедерация по труда „Подкрепа“. Партньори са Фондация „Искам бебе“, Сдружение Спринт Проджект, „Жени с кауза“, Агенция за публични комуникации „Профайл“, ХайЛайф, Сдружение „Тишина“, вестник „Труд“.

Кампанията се провежда с подкрепата на КОМИСИЯТА ПО ТРУДА, СОЦИАЛНАТА И ДЕМОГРАФСКАТА ПОЛИТИКА И КОМИСИЯТА ПО КУЛТУРА И МЕДИИ КЪМ НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ.

БИЛЕТИ:

Онлайн: https://www.eventim.bg/bg/bileti/turne-s-kauzi-s-pesen-i-stih-v-srcata-ruse-leten-teatr-pri-voenen-klub-1422552/performance.html

Онлайн: https://bilet.bg/bg/events/koncert-s-kauza-gr-ruse-5002-5002

Онлайн: https://epaygo.bg/2313315042

https://grabo.bg/ruse/kontzert-s-kauza-09vtr6

На касите на EasyPay

На касата на Доходното здание - Русе

На касата на Държавна опера Русе

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама си говорят:
- Значи, врачка ти предсказа, че жена ти ще те напусне?
- Не точно, но каза че ми предстои прекрасен живот!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари