Стефан Вълдобрев: Националното ни турне ще стартира от Русе

2
Концертът на „Обичайните заподозрени“  е на 27 юни в "Арена Русе"
Концертът на „Обичайните заподозрени“ е на 27 юни в "Арена Русе" Снимка: Facebook / Stefan Valdobrev

Концертът на „Обичайните заподозрени“ е на 27 юни в "Арена Русе"

Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“ дават старт на националното си турне от Русе. Първият им концерт от лятната обиколка на страна е на 27 юни в "Арена Русе", след което турнето ще премине през Варна, Велико Търново, Пловдив, Бургас, Ямбол, Сливен и ще приключи в Stroeja Open Air в София. Една от най-емблематичните групи на съвременната музикална сцена беше специален гост и в новогодишната нощ в дунавския град.

Броени дни преди началото на турнето Стефан Вълдобрев написа на страницата си във Фейсбук:

"Скъпи приятели от РУСЕ,

посрещнахме 2024 заедно с вас на площада - беше велико и незабравимо! Вече излезе новият ни албум !УДИВИТЕЛНИ ВЪПРОСИТЕЛНИ? и решихме Националното ни турне да стартира тъкмо от вашия град. Заповядайте на 27 юни в АРЕНА Русе. Ще бъде истинско забавление, обещаваме ви!

Билетите вече са в ивентим и на касите в града.".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    От Русе
    Не само вътрешният интериор- вкл и бетон отблъскват, но и непочистената и непроветрена зала отблъскват. Много прах, много нещо!
  • 3
    1
    Аз
    За пореден път се заричам да не стъпя на концерт в тази зала. Такъв тътен и кънтеж. Не съм специалист, но не мисля, че е нормално стените да са от гол бетон. За толкова години не се хванаха да го облицоват и така поне малко да подобрят звука.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама си говорят:
- Значи, врачка ти предсказа, че жена ти ще те напусне?
- Не точно, но каза че ми предстои прекрасен живот!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари