Русенец спечели 700 лева, но му избиха зъбите

1
Двама го гонили за да му оберат печалбата
Двама го гонили за да му оберат печалбата

Русенската окръжна прокуратура е внесла в съда обвинителен акт срещу 28-годишен мъж за грабеж, при който на жертвата са избити зъби.

Нападателят Георги И. имал съучастник - Владислав Г. който е обявен за общодържавно издирване и срещу него се води отделно досъдебно производство.

Обвиняемият и Владислав Г. били приятели и често посещавали игрални зали. В късните часове на 20 май 2016 г. двамата отново посетили игралната зала, поръчали си по една бира и започнали да играят на автоматите. След като изиграли парите си без да спечелят нищо, започнали да наблюдават другите играчи. Около 3:30 часа на 21-и в залата пристигнал пострадалият, който седнал на един от игралните автомати и след кратко време спечелил джакпот в размер на 705 лева.

Обвиняемият веднага отишъл при него и поискал непознатият да му даде 20 лева, но той отказал. Мъжът прибрал спечелените пари и излязъл от казиното. Обвиняемият и неговият приятел бързо тръгнали след него, като решили да го ограбят. Настигнали го и отново му поискали пари и след като той за пореден път им отказал, един от тях го ударил по лицето. Ударът не бил много силен, но достатъчен, за да го изплаши и да побегне, викайки за помощ. Обвиняемият го настигнал и за да го спре, го спънал отзад. Мъжът паднал на земята по очи и си ударил на асфалта брадата, устата и зъбите, при което получил наранявания. Чантичката, която носел, паднала встрани от него. Вярвайки, че парите се намират вътре, грабителите я взели и избягали.

Предстои насрочване на делото за разглеждане от съда.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари