Румен Гечев: Отстъпката за литър гориво да бъде насочена към младите семейства

0
Срокът за въвеждане на еврото у нас е нереалистичен, заяви депутатът
Срокът за въвеждане на еврото у нас е нереалистичен, заяви депутатът Видео: NOVA

По думите му интересите на по-малките страни не се вземат предвид в Еврозоната, ако не са силни икономически

"Средствата за отстъпката за литър гориво е по-добре да бъде насочена към младите семейства, защото трудно ще се управлява процеса на контрол. Напълно е възможно в икономическа или бюджетна комисия да се наложат корекции на мярката". Това заяви Румен Гечев от БСП за "Твоят ден" по NOVA NEWS.

По думите му дългото обсъждане на пакета от мерки е нормално, а коалицията е сложна. "Българският народ така нареди парламента, така че никой да няма мнозинство". А относно въвеждането на еврото Гечев смята, че срокът е нереалистичен, защото има опасности заради това, че българската икономика е с най-ниската конкурентноспособност и жизнен стандарт. "Това е клуб на силно развити и високо конкурентни страни, затова присъединяването към Еврозоната крие рискове, а интересите на по-малките страни не се вземат предвид, ако не са силни икономически", подчерта депутатът.

Според него реакцията по казуса с бежанците е била грешна. "Поизхвърлихме се с предложените условия. Ние сме първата страна, която настанява бежанци в 5-звездни хотели. БСП не иска оставката на Калина Константинова", посочи той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    1
    русенец
    И кой е критерият за младо семейство, бе компетент? И това ми било професор. Колко семейства има, които живеят без брак. И защо точно младите трябва да имат тази привилегия? Ти по-добре им оправи майчинството и детските. Тоя "управленец" трябва да знае, че колкото по-сложен е един нормативен акт, толкова е по неизпълним. Егати дебилите, които ни управляват последните 30 години! Вместо да се чудите как да замазвате положението и да настройвате едни групи от населението срещу други, по-добре се справете с проблема с горивата!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари