Румен Гечев: Част от избирателите на ПП-ДБ ще подкрепят БСП

0
Ако получим третия мандат, ще го върнем веднага
Ако получим третия мандат, ще го върнем веднага

Ако получим третия мандат, ще го върнем веднага

БСП имаше категорична позиция към сглобката. Управлението на страната доведе до тежки проблеми в България и ние винаги сме искали оставка. Партията ни е категорична, че трябва да се проведат избори. Затова, ако получим третия мандат, ще го върнем веднага. Това каза депутатът от БСП Румен Гечев в ефира на предаването „Твоят ден“ по NOVA NEWS.

Той посочи, че на следващи избори резултатът на социалистите ще бъде по-добър, тъй като стриктно са следвали поетите ангажименти.

Гечев е на мнение, че част от избирателите на ПП-ДБ ще подкрепят БСП.

Депутатът коментира и скандалите в комисията „Нотариуса“. Той каза, че случаят с Мартин Божанов показва, че съдебната система не работи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    5
    Анонимен
    Глупости!
  • 1
    4
    Не ме учудва каквото и да чуя...
    Безспорно БСП осъзнават че ще се борят да влязат в парламента и сега имат мокри сънища. Явно Румен Гечев е оъркал нещо дозите на това което смърка. Явно трябва на входа на Парламента да има ежедневни тестове за наркотици. Крайно време е, въпросът е обаче дали ще има въобще кворум. Вчера видяхме Харакиро как се беше надрусал, сега пък Гечев. Затова не се и приемат сериозни наказание за дилърите на дрога, то депутатите ще останат на сухо
  • 4
    3
    Сексуален доминант
    От сто процентови ДеБили каквито са жалкия електорат на харвардските шарлатани, може да се очаква всичко, включително и за ДПС да гласуват. Все пак си падат по мазните кафенца!
  • 0
    2
    русенец
    Румба, само пълен идиот би гласувал за ПП. По тая логика си абсолютно прав, че гласували за ПП ще гласуват за комунистите, нормалните хора няма да го направят.
  • 3
    1
    АСАН
    Те вашите няма да ви подкрепям ,че искаш други
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари