ПП - ДБ издигна Бюлент Хасанов за кмет на Сливо поле

4
Той е ИТ консултант и одитор по оперативни проекти на най-големите хотелски вериги в света
Той е ИТ консултант и одитор по оперативни проекти на най-големите хотелски вериги в света Снимка: Facebook / Бюлент Хасанов

Той е ИТ консултант и одитор по оперативни проекти на най-големите хотелски вериги в света

Бюлент Хасанов е кандидата за кмет на Сливо Поле от ПП - ДБ.

Това съобщиха от "Демократична България - Русе" в съобщение до медиите.

Бюлент Хасанов е на 44 години. Родом от Тутракан, но е израснал в Сливо поле, където живее и днес.

Завършва бакалавърската си степен като стипендиант със специалност „Публични финанси“, след което продължава магистърска степен „Управление и организация“ преди да замине да специализира в Англия „Международни финанси“.

Докато учи, пише и осъществява международни младежки проекти по програма “Youth in Action - Младежи в действие” на Европейската комисия и Британския съвет във Великобритания.

След завършване, работи повече от 5 години, като вътрешен одитор към голяма ИТ компания, където извършва финансово-оперативен одит и пише доклади. Завръща се в България преди 10 години и е баща на две деца. Има силни аналитични и организационни умения, както и целеустременост в начинанията.

Спортува активно и владее, освен английски, още няколко чужди езика. През 2018 година участва в ежегодното събрание на Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа (ОSСЕ), която е най-голямата световна междуправителствена организация в областта на сигурността, включваща всички страни от Европа, САЩ и Канада и ОН, където изнася доклад относно гражданските права в страната.

В момента работи към една американска компания, като ИТ консултант от домашния си офис и към друга като одитор по оперативни проекти на най-големите хотелски вериги в света.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    5
    до 2
    Отлично виждаме и берем ежедневно чудните плодове на променителите от партията му. Тя е доказано компрометирана и вредна за България. Нищо по-различно няма да произлезе от този палячо.
  • -1
    4
    Анонимен
    Впечатляващо CV. Успех!
  • 7
    3
    азе
    Човекът го влече селото. Освен това е много целеустремен и владее няколко езика, английски, турски и български, най-вероятно. Кой ги списва тези съчинения, не знам. Това не е журналистика, това е средно училище за журналисти, първа година.
  • 4
    2
    До номер 1
    Млад човек, който иска да промени малката си община в която живее, крадена със готини от ГЕРБ и ДПС е мошенник? Вие наистина сте свикнали да живеете в лайна!
  • 9
    1
    ...
    От най-големите хотелски вериги в света ай ти одитор до кмет на Сливо Поле. Бая израстване в кариерата. 100% мошеник.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари