Кандидатурата на Константин Бачийски предизвика напрежение в дясната коалиция

1
Първо разцепление: ДБ срещу "Продължаваме промяната" на местния вот в Бургас
Първо разцепление: ДБ срещу "Продължаваме промяната" на местния вот в Бургас Снимка: "Продължаваме промяната"

Първо разцепление: ДБ срещу "Продължаваме промяната" на местния вот в Бургас

Кандидатурата на Константин Бачийски за кандидат за кмет на предстоящите местни избори в Бургас предизвика напрежение в дясната коалиция, пише вестник СЕГА.

Националният съвет на "Продължаваме промяната" определи в събота номинацията на Бачийски, но днес вече има брожение от коалиционния партньор "Демократична България". Възмутени симпатизанти на ПП също реагираха в социалните мрежи и се обърнаха към депутати от обединението с въпроса как са допуснали подобна кандидатура.

В отговор депутатът от "Демократична България" Ивайло Мирчев отбеляза, че Бачийски не е кандидатура на "Да, България", ДСБ, "Зелено движение", а само на "Продължаваме промяната"

"А имаме отличен кандидат - Димитър Найденов", добавя Мирчев. До момента обаче ДБ не е номинирал официално Димитър Найденов.

Очертава се в Бургас ПП и ДБ да нямат общ кандидат, въпреки заявките, че в областните градове ще се борят заедно за местния вот.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари