Веселин Стойнев: Ако ГЕРБ играе в София с кандидат тип "Цачева", ще е знак за сглобка и на местно ниво

0
Балотажът е гарантиран, никой в София не може да спечели от първи тур, подчерта още журналистът
Балотажът е гарантиран, никой в София не може да спечели от първи тур, подчерта още журналистът Снимка: Веселин Стойнев / Фейсбук

Балотажът е гарантиран, никой в София не може да спечели от първи тур, подчерта още журналистът

"Не очаквам отпадането на забраната за внос на украинско зърно да може да разклати правителството. Отказът от забраната има символично значение за солидарност към Украйна. Това няма да застраши българския производител и българския пазар. Пазарът ще реши какво да се внася или да не се внася. Отпадането на забраната нямаше да бъде възможно по време на служебните кабинети на президента Румен Радев. Сегашното решение е логично поведение на едно редовно правителство, което води съвсем друг курс по отношение на войната и на геополитическата ориентация на страната".

Това каза журналистът Веселин Стойнев, предаде БНР.

В предаването "Нещо повече" той коментира състоянието на управляващата "сглобка" и участието в местните избори на партиите и коалициите в нея:

"Очаква се шансовете на ПП-ДБ да бъдат най-големи в София, Пловдив и Варна, може би и в Русе, но все още не са обявени кандидатите на ГЕРБ за кметските места в тези градове".

По думите на Веселин Стойнев интересно е "дали в София Бойко Борисов ще извади силен кандидат за кмет, или ще играе с кандидат - тип Цецка Цачева, т.е. с предварително не особено убедителен кандидат, което ще бъде знак за продължаване на сглобката на софийско ниво":

"Интересно ще е дали в София ГЕРБ ще кандидатира сегашния председател на СОС Георги Георгиев".

Балотажът е гарантиран, никой в София не може да спечели от първи тур, подчерта още журналистът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари