Пет години затвор за софиянец, заключил и пребил двама мъже в дома си

1
Осъденият е изнасилил единия от пострадалите
Осъденият е изнасилил единия от пострадалите Снимка: Прокуратура на Република България

Осъденият е изнасилил единия от пострадалите

По внесен обвинителен акт на Софийска районна прокуратура е осъден на затвор обвиняем, противозаконно лишил двама мъже от свобода и извършил действия на полово удовлетворение с единия.

За периода от около 16:30 ч. на 03.04.2023 г. до 04.04.2023г. в апартамент в ж.к. „Връбница“ в гр. София, обвиняемият М.Ш. противозаконно лишил от свобода двама мъже. Те били отишли в апартамента, за да го почистят преди ремонт. В един момент М.Ш. заключил вратата на жилището и им казал, че докато не разчистят всичко, няма да си тръгнат. Започнал да обижда, да рита и да удря с юмруци мъжете. По-късно обвиняемият извършил действия на полово удовлетворение с един от мъжете, заключен в апартамента, като употребил за това сила - нанасял побой с юмруци и ритници и го заплашил, че ако вика за помощ ще го убие.

По случая е водено досъдебно производство за престъпленията. В хода на разследването са направени експертизи и са разпитани свидетели. Събрани са достатъчно доказателства за виновността на М.Ш. и е внесен обвинителен акт срещу него в съда.

Състав на Софийски районен съд призна М.Ш. за виновен по повдигнатото му обвинение и му наложи наказание „лишаване от свобода“ за срок от 5 години, което следва да бъде изтърпяно ефективно при първоначален „строг“ режим.

Присъдата подлежи на обжалване пред Софийски градски съд.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    1
    Вай,вай
    Много луди хора в таз държава брей.Това от управлението на Боко,Асенча,Кирчо,Атанасов,Ицо Иванов и останалите хайлази.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари