Шест години затвор за мъж, опитал да изнасили жена в София

0
9-годишната му присъда е намалена с 1/3-та
9-годишната му присъда е намалена с 1/3-та Снимка: Dunavmost

9-годишната му присъда е намалена с 1/3-та

28-годишен мъж е осъден на 6 години затвор за блудство и опит за изнасилване на жена, съобщиха от Прокуратурата.

Обвинителният акт е на Софийската районна прокуратура. Присъдата беше намалена от 9 на 6 години, които следва да бъдат изтърпяни ефективно при първоначален „строг“ режим.

Присъдата подлежи на обжалване пред Софийския градски съд.

На 20 юни 2021 г. около 01:30 часа 30-годишната жена преминавала пеша по мост „Черковна“. Тя слушала музика със слушалки в ушите. Зад нея се движел обвиняемият М.Н., който я следвал. Той я нападнал в гръб и блудствал с нея чрез употреба на заплаха и сила. Заради нападението жената е била със средна телесна повреда. Опитът да бъде изнасилена от М.Н. останал недовършен, тъй като жената успяла да се освободи от захвата и да вика за помощ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари