Осъдиха на затвор домашен насилник в София

0
Побоят е предшестван от системно упражняване на физическо и психическо насилие
Побоят е предшестван от системно упражняване на физическо и психическо насилие Снимка: Прокуратура на Република България

Побоят е предшестван от системно упражняване на физическо и психическо насилие

По внесен обвинителен акт на Софийска районна прокуратура на затвор е осъден мъж, причинил телесна повреда на жена в условията на домашно насилие.

На 19.07.2021 г. около 13:15 ч. в къща в кв. „Левски“ в гр. София, обвиняемият С.В. удрял многократно жената, с която се намира във фактическо съпружеско съжителство с юмруци в лицето и тялото. Вследствие на ударите ѝ причинил лека телесна повреда, изразяваща се в отоци, навяхвания и кръвонасядания. Деянието е извършено в условията на домашно насилие, съобщиха от държавното обвинение.

По случая е образувано досъдебно производство за престъплението В хода на разследването са направени експертизи и са разпитани свидетели. Установено е, че деянието е предшествано от системно упражняване на физическо и психическо насилие. Разследването е приключило с внасяне на обвинителен акт в съда.

Състав на Софийски районен съд призна С.В. за виновен по повдигнатото му обвинение и му наложи наказание „лишаване от свобода“ за срок от 1 година и 10 месеца, което следва да бъде изтърпяно ефективно при първоначален „строг“ режим.

Присъдата подлежи на обжалване пред Софийски градски съд.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    Дсеррррр4444
    След две години!!!!!Бравооооо,бързо действате!!!!Браво на нашата съдебна система!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари