Пенчо Милков: Гледам напред, към балотажа

1
Листата на “БСП за България” ще има най-много представители в Общинския съвет, заяви Милков
Листата на “БСП за България” ще има най-много представители в Общинския съвет, заяви Милков Снимка: Facebook

Листата на “БСП за България” ще има най-много представители в Общинския съвет, заяви Милков

"Благодаря на всички, които дадоха подкрепата си за мен и нашите кандидати за общински съветници и кметове на кметства! Листата на МК “БСП за България” ще има най-много представители в Общинския съвет. С вашата сила и още заряд гледам напред, към балотажа на 5 ноември. Очаква ни интензивна нова седмица!

Заедно с Русе в сърцата!", допълва досегашният кмет на Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    25
    До 24
    Не позна страхливецо от удостоверяване на пола ти. Не съм мъж, не съм и жена, а съм ТО, също като твоя последовател на Аллах. Айде бегай от нета, че жена ти или мъжъ ти те чака в леглото с дилдото.
  • -5
    24
    до 21
    Пич, тарикат мъж не писка, приеми с достойнство, че пенчо те е направил баджанак! Иншаллах
  • 5
    23
    До 22
    Не Ви вярвам, че сте мъж. Моля за позволение за проверка СЪО с един пръст (среден), през аналното Ви отверстие, за наличие н простАТА. Тогава ще потвърдя Вашето твърдение, че сте МЪШ. Инш Аллах.
  • -5
    22
    до 21
    Ич не съм златомирка, мъж съм и ви се смея с глас! И да те успокоя, простата аритметика поставя пенчо на кметския стол пак, така че вместо да въртиш и сучеш как ти е оправил семейното положение, btw похвално за него, не е обратен, отиди в неделя да гласуваш за генерала!Щото пак ще ревеш в понеделник!
  • 6
    21
    До 20
    Мила ми Златомирке. Вие ли стет тази, която неистово защитавате прелюбодействието на твоя досегашен НО НЕ бъдещ началник? Та ти не си ОМЪЖЕНА ма ФУСТО.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари