Овни, надскочете собствените си ограничения

0
Овни, надскочете собствените си ограничения

Овен (21 март - 20 април)

Един ден, който ще ви предложи над надскочите собствените си ограничения. Бъдете смели и вярвайте, че най-доброто предстои, тогава знаете, че всичко ще се нареди от само себе си.

Телец (21 април - 21 май)

Вниманието ви ще е насочено към миналото, което може да се окаже доста ограничително. Миналото е минало, така че оценете какво ви е дало и продължете напред.

Близнаци (22 май - 21 юни)

Засилва се възможността да въздействате на децата. Позволете си да приемате света през очите на дете, радвайте се и откривайте новите възможности, които светът ви отваря.

Рак (22 юни - 23 юли)

Днес лесно ще се адаптирате към обстановката и обстоятелствата. Можете да сложите ред в делата си, да сложите нещата по местата им. Само недейте да сервилничите прекалено, помагайте на онези, които са ви помолили за това.

Лъв (24 юли - 23 август)

Важна тема днес ще е любовта и романтичните чувства. Да дарите любов, да събуждате любов в другите е занимание, което може да ви накара да се почувствате щастливи и благословени. Просто позволете на истинската си природа да засияе.

Дева (24 август - 23 септември)

Ден, в който бихте могли да постигнете самодостатъчност в рамките на семейната общност. Ще си дадете сметка колко безплодни могат да бъдат притесненията ви. Бъдете като майка за себе си.

Везни (24 септември - 23 октомври)

Денят е предназначен за действия, но такива, които са свързани с предоставяне на информация. Днес бъдете посредници, позволете на знанието да тече чрез вас.

Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

Не се изнервяйте, че днес всичко се случва като на забавен каданс, просто влезте в ритъма и следвайте стъпките на танца. Може да се окаже по-забавно, отколкото сте предполагали.

Стрелец (23 ноември - 21 декември)

Още със ставането си ще установите, че всичко се върти около вас. Намирайки се в центъра на вниманието, рискувате да останете без сили, макар да сте заобиколени от най-топлата и дружелюбна атмосфера.

Козирог (22 декември - 20 януари)

Доста странен ще е днешният ден за вас. Имате нужда от почивка и усамотение, за да намерите отново вътрешния си център. Само че странни събития ще ви изведат сред повече хора. Може да се окаже интересна опитност.

Водолей (21 януари - 19 февруари)

Не се притеснявайте, че ви боли глава, скоро ще ви мине, а вие по-добре се погрижете за себе си. Напоследък доста сте се позанемарили. Направете всички онези неща, които сте си забранявали цяло лято.

Риби (20 февруари - 20 март)

Колебливо и несигурно днес ще подходите към целите си, а това може да ви върне сериозно назад. В момента сте в силна позиция, затова поспрете за миг и послушайте сърцето си, то ще ви подскаже правилното решение, просто се отърсете от целия субективизъм и предразсъдъци и решенията сами ще се появя

Източник: Astrohoroscope.info
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари