Остри думи в Народното събрание: „Предатели“, „сценаристи“, „цветарки“

0
В зала започнаха дебатите и изказванията по исканото отстраняване на председателя на НС Никола Минчев
В зала започнаха дебатите и изказванията по исканото отстраняване на председателя на НС Никола Минчев Снимка: bTV

В зала започнаха дебатите и изказванията по исканото отстраняване на председателя на НС Никола Минчев

Остри думи в Народното събрание между Тошко Йорданов от „Има такъв народ“ и депутати от управляващата коалиция. В зала започнаха дебатите и изказванията по исканото отстраняване на председателя на НС Никола Минчев.

В началото Йорданов заяви то трибуната, че Никола Минчев е „много готин като човек“, но професионалното му поведение е жалко. Той се обърна и към предателите от ИТН – „Вашата група събира предателите, а премиерът лично се разхожда да ви убеждава“. Това предизвика недоволство сред депутатите, предаде bTV.

За реплика на трибуната се качи Настимир Ананиев от „Продължаваме промяната“. „За да говориш за професионално поведение трябва да си юрист, а не сценарист. Българският народ е мъдър и знае, че оставката на Никола Минчев няма нищо общо с професионалното му поведение“, каза той.

На трибуната след това се изказа Николай Ангов от ПП.

„Г-н Слави Трифонов подведе целия български народ, че ще се бори срещу модела ГЕРБ. Някои сценаристи и псевдоюристи, и псевдофинансисти повярваха, че ще получат едни постчета. Тези хора в момента помагат на лицето Слави Трифонов да извърши най-голямото предателство в България“, каза той.

Последен на трибуната се качи един от отцепниците от „Има такъв народ“ Деян Петков.

„ИТН разби мечтите и идеалите, в които вярваха стотици хиляди българи. Прегръщайки се с ГЕРБ, ДПС и колегите от „Възраждане“. Ако това да бъда предател означава да предам това, в което вярвам в името на личния интерес, за мен е чест да бъда предател“, каза Петков.

След изказванията на трибуната отново се изказа Тошко Йорданов. Той определи Настимир Ананиев като „политическа цветарка“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари