Обраха автомобил на площад "Света Троица" в Русе

3
Служители на Първо РУ разследват кражба от МПС
Служители на Първо РУ разследват кражба от МПС Снимка: Dunavmost / Архив

Служители на Първо РУ разследват кражба от МПС

На 4 февруари сутринта в Първо РУ е получен сигнал за извършено посегателство от кола в Русе.

Според постъпилото заявление от потърпевшия стопанин, от лекият му автомобил „Рено Туинго“, който е бил паркиран на площад "Света Троица" в Русе, в района зад операта, са били отнети радио-касетофон, говорител и портмоне със сума от 1350 лв

По случая е образувано досъдебно производство

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    5
    Русенец
    До 2: Пише "на площад Света Троица", а той е пред църквата.
  • 0
    4
    до 3
    Да, не ти се удава тая работа с шоферлъка. Законът за движение ти идва сложен. Един съвет: Не шофирай!
  • -3
    3
    Русенец, ето ти куриози!
    "ПТП. Жена е леко ранена при пътен инцидент вчера на локалното платно на бул. Липник в Русе. Произшествието е възникнало около 14:50 часа, където лек автомобил „Опел“ при маневра движение назад за напускане реда на паркирани МПС е блъснал пресичаща от лява надясно пешеходка на 68 г. След преглед в болница „Медика“ тя е освободена за домашно лечение с охлузвания и натъртвания по тялото. Произшествието е документирано от екип на пътна полиция с причина - неправилно движение назад от водача. Пробата на водача за алкохол е била отрицателна, а на пешеходката 0.39 промила." - Бабата е пияна, обаче шофьора е трезвен, но виновен!?
  • 2
    2
    До 1
    Прочети добре какво пише: "...в района зад операта,...", а платения паркинг е пред Църквата, което всъщност е показано на снимката, нали? Друг е въпроса за работното време на Комунално стопанство, т.е. в колко часа от сутринта започват да събират таксите за паркоместата.
  • 13
    1
    Русенец
    Този паркинг не е ли платен? А като е платен, защо не е охраняем? Нали има кабинка, там? Или тя е само за събиране на пари, пък отговорностите си остават за будалите?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари