Потрошиха автомобил в квартал "Дружба"

1
Колата с марка „Пежо“ е била паркирана до жилищен блок
Колата с марка „Пежо“ е била паркирана до жилищен блок Снимка: Архив

Колата с марка „Пежо“ е била паркирана до жилищен блок

Служители на Първо РУ в Русе разследват случай на счупено стъкло на лек автомобил.

Според подадената от потърпевшия информация, деянието е извършено на 7 срещу 8 януари тази година, докато колата с марка „Пежо“ е била паркирана до блок на адрес в русенския квартал „Дружба“. Стойността на нанесената щета се уточнява.

По случая е започната проверка в Първо РУ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    3
    Слава Русия
    Дружбите и Чародейките са гето което е известно с наркотици наркомани психично болни диваци селяндури алармаджии олигофрени то не беше разбиване на гаражи палене трошене на коли и на всичкото отгоре далече от сумата градски части този квартал е краен и все едно не е в Русе.
  • 8
    2
    Русенец
    Малко преди това сте пуснали статия за друго Пежо, чиито стъкла също са били натрошени от вандали. Гледали ли сте Хлапето, с Чарли Чаплин?
  • 12
    1
    Слава Русия
    Дружбите е наркомански квартал селяндури чикиджии наркомани 80 % Дружбите е гето колите редовно ги бутат в дружбите шибан гнусен краен квартал.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари