Николай Денков: БСП, ИТН и „Възраждане" не предлагат нищо позитивно

0
Трябва да стабилизираме политическата система и да увеличим доверието в международен план
Трябва да стабилизираме политическата система и да увеличим доверието в международен план Снимка: Продължаваме промяната / Facebook

Трябва да стабилизираме политическата система и да увеличим доверието в международен план

Нашата програма е планирана за момента до края на 2024 г. с ясната заявка, че ако всичко върви добре, сме готови да продължим и напред. Другите партии – БСП, ИТН, „Възраждане", в момента не предлагат нищо позитивно и причината е, че нямат позитивна алтернатива. Това заяви премиерът акад. Николай Денков, който участва в „Среща на бизнеса с правителството: Очаквания и прогнози за 2024 г.“.

„Нашата програма е планирана до края на 2024 г. с ясната заявка, че ако всичко върви добре, сме готови да продължим напред“, посочи премиерът.

Той подчерта, че правителството има няколко групи приоритети, свързани с усъвършенстването на институциите, интегрирането на България в различни международни структури и модернизиране на икономиката.

Според премиера в страната ни има забавени реформи.

„На първо място това е правосъдната система, където през последните месеци има активна работа и съществен напредък“, отбеляза премиерът. Той посочи и необходимостта от реформи в държавната администрация.

Във втората група приоритети Денков отбеляза необходимостта от интегрирането на България в различни структури, сред които Шенген, еврозоната и Организацията за икономическо сътрудничество и развитие.

Модернизацията на българската икономика бе третият приоритет, върху който акцентира премиерът. „Нашият регион и страните в него трябва да работим заедно и имаме амбицията да станем сред водещите региони в Европа“, каза Николай Денков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    хаха... нима?
    И денков и неговата хунта пионки нищо позитивно не предлагат, само използват големи думи и говорят много надълго и нашироко, нищо не казват в крайна сметка и нищо не правят.
  • 4
    1
    Ама
    Tи го плюеш то мисли че дъж вали.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари